Slik Pranker Jeg En Venn 1. April

Innholdsfortegnelse:

Slik Pranker Jeg En Venn 1. April
Slik Pranker Jeg En Venn 1. April

Video: Slik Pranker Jeg En Venn 1. April

Video: Slik Pranker Jeg En Venn 1. April
Video: Jeg udspionerede min familie, uden de vidste det! 2024, April
Anonim

Fool's Day har lenge og bestemt gått inn i livet til våre landsmenn. Skolebarn, studenter, kontorarbeidere, par, vennlige selskaper osv. Fleiper og spiller skøyer mot hverandre. Selvfølgelig kan du gjøre narr av noen eller gjøre narr av noen hele året. Men 1. april er en spesiell dato. Alle vet at han denne dagen kan spilles, og i den grad han forstår vitser forbereder han seg på å gjøre det samme … Og fremdeles "kjøpt" på noens uskyldige ord eller vitser. Venner er vanligvis favorittemnene for vitser.

Slik pranker jeg en venn 1. april
Slik pranker jeg en venn 1. april

Bruksanvisning

Trinn 1

Hvis du har vært venner lenge, bør du vite godt om han har sans for humor, hvordan han oppfatter forskjellige situasjoner. Tross alt vil du ikke "tulle" slik at du senere ikke vil snakke med ham i det hele tatt? Tenk på forskjellige morsomme opplevelser knyttet til vennen din, identifiser tabuemner du ikke skal le av. Når du forstår at vennen din ikke tar vitser bra, er fornærmet, reagerer utilstrekkelig, bør du kanskje bare sende ham en SMS om morgenen med litt morsom kvatrain og begrense deg til dette.

Steg 2

En venn som har det bra med sans for humor, kan sende en MMS-ku med et kult bilde eller en lydvits - de kan bli funnet og enkelt lastet ned fra Internett. Du kan gå lenger. Be for eksempel en jente du kjenner ringe en venn tilbake og utføre scenen "vi skal få en baby," og så videre. Her trenger du et overbevisende samtaleskript, gjerne med noen intime detaljer. Du kan ringe tilbake deg selv, for eksempel be en venn om å ta tester raskt på en dermatovenøs apotek eller dra hjem, fordi du kjørte forbi og så en brannbil osv. ved inngangen hans.

Trinn 3

Det kan være interessant (selv om denne vitsen ikke er ny) hvis du ringer til en venn og forteller ham at du forventer ham på døren. Han åpner, og naturlig nok er du ikke der. Og hvis du også knytter en fyrverkeri til døren og rekkverket slik at det rykker når du åpner det … Bare vær først sikker på at vennens hjerte er i orden.

Trinn 4

Du kan kjøpe noe kult i en spesialbutikk i form av en edderkopp, en snegle, en boks med en "overraskelse" og prøve å kaste den på en merkbar måte til en venn. Nå på salg er det et rikt utvalg av lignende varer.

Trinn 5

En tradisjonell vits er å diskret henge et klistremerke eller stykke papir på en venns rygg med en kul påskrift som "beveg meg", "Jeg elsker sex" osv.

Trinn 6

Ganske mange vitser har i dag å gjøre med temaet datamaskiner. Hvis du har kunnskap på dette området, kan du forestille deg at en venns mus oppfører seg uforutsigbart, eller implementerer et tegneserieprogram som åpnes når du utfører en bestemt handling. Det er viktig at en venn ikke mister noen av dataene sine, ellers vil han ikke si takk helt sikkert.

Trinn 7

Vær forberedt på det faktum at vennen din allerede forbereder spøket for deg. Le sammen, avslutter denne fantastiske dagen med vitser, anekdoter eller en morsom fest med gode venner.

Anbefalt: