Hvordan Organisere En Ferie For Din Kjære

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Organisere En Ferie For Din Kjære
Hvordan Organisere En Ferie For Din Kjære

Video: Hvordan Organisere En Ferie For Din Kjære

Video: Hvordan Organisere En Ferie For Din Kjære
Video: Overgang. Dagbok som holder uhyggelige hemmeligheter. Gerald Durrell # 1 2024, Kan
Anonim

I hverdagen og daglige bekymringer mangler romantikk så mye. I mellomtiden tåler ikke forholdet mellom mann og kvinne rutine og monotoni. Derfor kan du ta initiativet i egne hender og overraske din kjære ved å arrangere en ferie for ham.

Hvordan organisere en ferie for din kjære
Hvordan organisere en ferie for din kjære

Bruksanvisning

Trinn 1

Hvis du ikke ser hverdager på hverdager så ofte du ønsker, kan du arrangere en ferie i en helg. For å gjøre dette, leie et koselig rom på et hotell eller fritidssenter. Pynt den med blomster, dekk festbordet, åpne en flaske vin. Den valgte kan bringes til hotellet med taxi med bind for øynene for mer intriger, og bind for øynene kan fjernes foran dekket bord i rommet. For å forbedre den festlige atmosfæren, lag en gave til din kjære, til og med en liten, men symbolsk, for eksempel en nøkkelring eller et krus med det vanlige bildet ditt. En hyggelig kveld, oppriktig samtale og en romantisk natt i en ny setting er garantert for deg.

Steg 2

Inviter din kjære til feriepiknik, hvis været tillater det. Det er hyggelig å tilbringe fritiden sammen, nyte naturens skjønnhet og ro. Tilbered piknikmat på forhånd og ta dem med deg. Du kan lage bål og lage grill, hvis forholdene tillater det (spis kjøtt, grill og spyd).

Trinn 3

En ekte ferie for en elsket vil være en tur til en konsert med hans favorittartist. Kjøp billetter og presentere dem for din valgte, han vil være veldig fornøyd. For å forlenge ferien kan du spise på en restaurant etter konserten eller arrangere en romantisk middag med levende lys hjemme.

Trinn 4

Du kan arrangere en flott ferie for din kjære og hjemme. Det viktigste er å tenke over og forberede alt på forhånd. For eksempel, for å tilbringe en kveld med erotisk massasje, pre-dekorere rommet. Legg eksotiske snacks og frukt på bordet, åpne en flaske vin. Før du kommer til den unge mannen, gjør deg selv en vakker sminke, ta på deg en badedrakt og en pareo, slå av lysene, tenne noen lys. Når han kommer, møt ham som en sjarmerende forfører.

Mens den fascinerte mannen spiser frukt og vin, må du forberede et varmt og aromatisk boblebad for ham. Hvis du ønsker det, kan du ta et bad med ham. Etter vannprosedyrene, ta ham til rommet og start massasjen. La det være en ikke-profesjonell massasje, men veldig erotisk og spennende. Fjern toppen av badedrakten, og mens du masserer kroppen til din elskede, berør han med håret, bare bryster og lepper. Svært snart vil denne massasjen utvikle seg til intens sex. En mann vil huske en slik ferie i lang tid og vil snart be ham gjenta den.

Anbefalt: