Hvordan Er Vielsen I Kirken

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Er Vielsen I Kirken
Hvordan Er Vielsen I Kirken

Video: Hvordan Er Vielsen I Kirken

Video: Hvordan Er Vielsen I Kirken
Video: får job hved kirken 2024, April
Anonim

Bryllupsseremonien er valgfri for par som ønsker å koble livene sine med hverandre hele livet. En vanlig bryllupsseremoni kan imidlertid ikke fylle et ekteskap helt med renhet og styrke, som en bryllupsseremoni.

Hvordan er vielsen i kirken
Hvordan er vielsen i kirken

Bruksanvisning

Trinn 1

Seremonien begynner med forlovelsen. Presten fører brudeparet inn i kirken. Forlovelsen innledes med den guddommelige liturgien.

Steg 2

Så snart ektefellene kom inn i templet, velsigner presten bruden og brudgommen og sa tre ganger: “I far og sønn og den hellige ånds navn,” og gir dem tente lys. Avslutningsvis gir presten bruden og brudgommen tente lys. Etter velsignelsen blir bruden og brudgommen døpt og mottar lys fra presten. Stearinlys fungerer som et symbol på kjærlighet til fremtidige ektefeller, og karakteriserer det som brennende og rent.

Trinn 3

Ros til Gud begynner. Bønner blir resitert, bønner for ektefellene på vegne av alle de som er til stede i tempelet. Hensikten med bønnene er å omslutte den nye familien i en glorie av fred fra Gud, som vil velsigne fødselen til barn og oppfylle ønskene til bruden og brudgommen for deres frelse.

Trinn 4

Etter slutten av doksologien tar presten fra den hellige tronen ringene og tar på ringen til brudgommen, dekker den med korsets banner tre ganger og uttaler forlovelsesordene tre ganger, og deretter til bruden: observere den samme seremonien. Ringer fungerer ikke som en gave til bruden og brudgommen, men som et tegn på kjærlighet og offer for kona til alle og hjelp til alt. Bruden setter på ringen til brudgommen, og symboliserer dermed hennes grenseløse kjærlighet og hengivenhet til ham.

Trinn 5

Så snart presten velsignet ektefellene, bytter de ringer. Først setter brudgommen ringen på brudens ringfinger, deretter bruden. Dette gjentas tre ganger.

Trinn 6

De fremtidige ektefellene med tente lys i hendene går til sentrum av tempelet. Bruden og brudgommen trenger å stå på brettet, som er spredt på gulvet. Brudeparets ubegrensede ønske om å inngå et kirkelig ekteskap og motta titlene mann og kone er bekreftet.

Trinn 7

Vielsen begynner. Presten leser tre bønner.

Trinn 8

Etter bønnene markerer presten kryssformet med en krone brudgommen, som kysser Frelserens bilde. Bruden går gjennom den samme seremonien.

Trinn 9

Bønner og instruksjoner blir lest for kona og mannen, hvoretter presten gir tre ganger for å drikke vin, og først ofrer til mannen og deretter til sin kone. Han forbinder konas høyre hånd med mannens høyre hånd, dekker den med en stjele og med sin egen hånd, kjører den rundt talerstolen tre ganger.

Trinn 10

På slutten av vielsen fjerner presten kransene fra ektefellene og hilser dem med høytidelige ord og gratulerer dem med ekteskapet.

Anbefalt: