Hvor Du Skal Begynne å Forberede Bryllupet

Innholdsfortegnelse:

Hvor Du Skal Begynne å Forberede Bryllupet
Hvor Du Skal Begynne å Forberede Bryllupet

Video: Hvor Du Skal Begynne å Forberede Bryllupet

Video: Hvor Du Skal Begynne å Forberede Bryllupet
Video: Очень модная женская шапка-ушанка спицами. Часть 1. 2024, September
Anonim

Det er bedre å begynne å forberede bryllupet flere måneder i forveien, men for noen kommer avgjørelsen spontant. I begge tilfeller må du lage en plan for kommende saker og bekymringer for å unngå sterk angst.

Hvor du skal begynne å forberede bryllupet
Hvor du skal begynne å forberede bryllupet

Bryllup: Budsjett eller luksuriøst?

Du har bestemt deg for en dato, og deretter fortsette fra budsjettet. Et bryllup er en kostbar affære, men det er ikke nødvendig å kaste bort det tankeløst. Takket være en rimelig tilnærming kan du bruke de resterende pengene på en bryllupsreise for å kjøpe en god pakke.

Bestem deg for hva du vil bruke mesteparten av pengene dine - på utseende, dekor, fotograf eller blende venner og familie med en bankett.

Hvor begynner forberedelsene til feiringen?

Finn ut hvilke tjenester i registreringen som blir gitt av registret, hvilke av dem du vil bruke. Tenk på brudekjole og brudgomsdrakt. Før du går til brudesalonger, se gjennom kataloger i magasiner / internett, vil dette hjelpe deg med å velge antrekk. Husk å vurdere det forventede været på bryllupsdagen.

Sett opp dine gjester. Kjøp eller bestill invitasjoner, og med en margin (du vet aldri hva). Ikke glem at gifte mennesker alltid er velkomne som et par.

Velg og bestill en kafé eller restaurant. Hvis du ikke har nok tid til å dekorere festsalen, finn dekoratører. Sørg for å diskutere hele scenariet for bryllupet ditt med verten. Bryllupsdans er viktig. Hvis du bestiller musikere, diskuter melodien med dem.

Bruk tjenestene til en fotograf eller videograf. Sørg for å gjennomgå arbeidet hans på forhånd. Les anmeldelser og kommentarer om dem på forumene. Diskuter alle nyanser av hva og hvordan skal fanges under feiringen din.

Ikke glem små detaljer, som du kanskje ikke husker senere i kjas og mas: glass, håndklær, boutonnieres, stearinlys, diverse tilbehør til bryllupsprosesjonen. Du kan bestemme deg for et bryllupsbrød og kake.

Kontakt transportselskapet og finn ut hvor lenge før bryllupet det er verdt å bestille en limousine. Det er et annet alternativ som vil bidra til å redusere kostnadene for denne varen. Velg et registerkontor nærmere hjemmet - dette vil redusere kostnadene ved å leie bil, og invitere kun vitner og nære slektninger til maleriet, la resten vente på deg i festsalen.

Anbefalt: