Hvordan Roe Seg Ned Før Bryllupet

Hvordan Roe Seg Ned Før Bryllupet
Hvordan Roe Seg Ned Før Bryllupet

Video: Hvordan Roe Seg Ned Før Bryllupet

Video: Hvordan Roe Seg Ned Før Bryllupet
Video: СВАДЬБА ВАМПИРА против СВАДЬБЫ ОБОРОТНЯ! Water War челлендж! 2024, April
Anonim

Selvfølgelig er et bryllup en av de mest spennende dagene, spesielt for bruden. På denne dagen må du se flott ut og våkne med godt humør, og for dette bør du ha en god hvile dagen før.

Hvordan roe ned før bryllupet
Hvordan roe ned før bryllupet

På bryllupsdagen må bruden stå opp veldig tidlig, fordi hun trenger å ha tid til å gjøre sminke, hår og gjøre seg klar. Ofte dagen før bryllupet bor bruden på et vakkert hotellrom for å filme en fotosession eller en video av samlingen.

Og bruden står overfor en veldig vanskelig oppgave: å ikke bekymre seg og få en bedre søvn.

Hva skal ikke gjøres dagen før bryllupet.

1. Planlegg mange avtaler.

2. Drikk alkohol for å roe deg ned. Maksimum er et glass god vin.

3. Hvis du ikke kan sove - i alle fall, ikke ta medisiner uten resept. Bivirkninger kan være uforutsigbare.

4. Panikk. Noen ganger hender det at moren for eksempel bekymrer seg enda mer enn bruden - i dette tilfellet er det bedre å begrense kommunikasjonen din så mye som mulig dagen før bryllupet.

5. Prøv å endre noe: utsett starttiden for banketten i restauranten med 15 minutter, kom med nye scenarier.

Det er ikke nødvendig å fokusere for mye på de små tingene - mest sannsynlig vil gjestene ikke engang legge merke til dem.

Hva å gjøre.

1. For det første er hver person individuell - det er bedre for noen å være alene, mens noen trenger en ledsager eller en samtalepartner.

2. De beste psykologene er en make-up artist, blomsterhandler, fotograf, programleder. Ring dem gjerne og still spørsmål.

For spesialister er dette ikke det første bryllupet, de har sett mange forskjellige situasjoner og vet at du kan finne en vei ut av hver.

3. Ikke bli motløs av været. For det første, neste dag kan det endres, og prognoser fra værmeldere er langt fra alltid korrekte. For det andre sier mange fotografer at i overskyet vær og til og med i regn, blir fotografier oppnådd bedre enn i solrikt vær.

4. Gi alle telefonene: fotograf, videograf, blomsterhandler, restaurantleder til foreldre, vitne eller søster, slik at de vil ringe alle igjen og bekrefte tiden.

5. Ikke bekymre deg for at gjestene ikke vil like noe. De kommer til å glede seg for deg, ikke for å smake på menyen i en restaurant eller for å ta en tur. Til slutt er dette deres problemer, fordi du prøvde å gjøre alt på en best mulig måte.

5. Viet denne dagen til deg selv: gå til salongen, for en massasje, for spabehandlinger. Dette vil hjelpe deg med å slappe av.

6. Tenk godt. Du har tross alt ventet på denne dagen så lenge, ikke la de små tingene ødelegge humøret ditt.

Anbefalt: