Hvordan Og Hvor Lenge Russerne Vil Hvile I

Hvordan Og Hvor Lenge Russerne Vil Hvile I
Hvordan Og Hvor Lenge Russerne Vil Hvile I

Video: Hvordan Og Hvor Lenge Russerne Vil Hvile I

Video: Hvordan Og Hvor Lenge Russerne Vil Hvile I
Video: СКАУТЫ И КЕМПИНГ С СТРАШНОЙ УЧИЛКОЙ 3D! СНЕЖНЫЙ ЧЕЛОВЕК украл Мисс Ти! 2024, April
Anonim

Det er allerede 2014, med 118 fridager forventet. Mange er bekymret for spørsmålet om når og hvor mye de vil hvile.

Produksjonskalender
Produksjonskalender

Så det nye året 2014 har kommet, alle nyttårsferiene ligger bak oss. Og mange yrkesaktive mennesker som bor i Russland er bekymret for spørsmålet: "Hvilke dager vil ikke fungere i år." Som det viste seg vil det i år bare være 247 virkedager (hvis vi tar en fem dagers arbeidsuke). Og gitt at det bare er 365 dager i året, kan vi konkludere med at vi vil ha mye hvile (hele 118 dager).

I henhold til dekretet fra regjeringen i Den russiske føderasjonen ble det utført flere overføringer, som et resultat av dette vil de følgende fridagene vises (for en fem-dagers arbeidsuke der det er to fridager):

Russernes nyttårsferie varte så mye som 8 dager - fra 1. januar til 8. januar.

I februar 2014 faller forsvareren av fedrelandsdagen på søndag, så det ble besluttet å utsette en ekstra fridag (24. februar) til novemberferien.

I mars arrangeres feiringer knyttet til den internasjonale kvinnedagen fra 8. til 10. (7. mars blir en kort dag før ferien).

Mai 2014 har det største antall fridager, nemlig 7 dager. Fra 1. til 4. mai vil det være en helg knyttet til vår- og arbeidsdagen (30. april blir en kort dag før ferien); 9. - 11. mai - helg assosiert med seiersdagen i den store patriotiske krigen (8. mai blir en kort dag før ferien).

I juni blir det helligdager knyttet til Russlands dag, så det blir en helg fra 12. til 15. juni (11. juni blir en kort dag før ferien).

November vil glede arbeidere med 4 dager til - fra 1. november til 4. november, som vil være knyttet til feiringen av dagen for nasjonal enhet. Det forventes ingen korte dager før ferien.

Anbefalt: