Hvordan Feire Dagen For Familie, Kjærlighet Og Troskap

Hvordan Feire Dagen For Familie, Kjærlighet Og Troskap
Hvordan Feire Dagen For Familie, Kjærlighet Og Troskap

Video: Hvordan Feire Dagen For Familie, Kjærlighet Og Troskap

Video: Hvordan Feire Dagen For Familie, Kjærlighet Og Troskap
Video: Иерусалим | Успение Пресвятой Богородицы 2024, April
Anonim

8. juli feirer vi dagen for familie, kjærlighet og troskap. Det er viktig å dra nytte av denne dagen i kalenderen for å vise dine kjære hvor viktige og kjære de er for deg.

Hvordan feire dagen for familie, kjærlighet og troskap
Hvordan feire dagen for familie, kjærlighet og troskap

Arranger en ferie for familien din: forbered originale gratulasjoner eller morsomme konkurranser, ta temabilder eller start en ønskeliste - bruk ideesamlingen vår, og familieferien vil helt sikkert huskes av både barn og voksne.

En ekstraordinær konsert

For å gjenopplive prosessen med en tradisjonell familiefest, forbered deg på en overraskelse: organiser en konsert der absolutt alle tilstedeværende vil delta. Det kreves ingen spesiell trening fra deltakerne, men du må på forhånd huske hvem i familien synger perfekt til "minus", hvem som kan spille gitar, som uttrykkelig kan fortelle en anekdote. De minste kan resitere et rim eller delta i et støyorkester (raslende poser, treskjeer osv., Akkompagnert av munter musikalsk akkompagnement). Eller kanskje det er dansere, magikere eller gymnaster blant dere? Følelsen av at du er en del av en talentfull familie vil fylle våre hjerter med glede og stolthet.

Bok med ønsker

En annen idé: 8. juli, lag en familiebok med ønsker. Ta en vakker utklippsbok, skriv en dramatisk bokstav, og be alle familiemedlemmer om å skrive ned hva de vil gjøre eller motta i nær fremtid. Og neste år vil det være mulig å sjekke om de elskede ønskene har gått i oppfyllelse. En slik bok er en kilde til ideer, ikke bare for julenissen, men også for alle som ønsker å glede sine kjære.

Bordspill

I en alder av nettbrett, smarttelefoner og spillkonsoller glemmer vi noen ganger hvor gøy det er å komme sammen og spille ditt favorittbrettspill som er interessant for alle generasjoner i familien. God gammel lotto, spill med sjetonger og terninger, samt moderne forestillinger vil tillate deg å tilbringe tid interessant med din elskede familie.

Film, film, film …

Forbered en datamaskinpresentasjon (eller video) "Historien om familien vår" til ferien. Skann gamle bilder fra familiealbum og rediger dem med hvilken som helst bildeditor. Å se de glemte bildene på storskjerm, akkompagnert av en rørende melodi, vil de eldste oppleve en vond følelse av nostalgi, og de yngre vil glede seg over å se hva en modig soldat oldefar var og hva en skjønnhetsmor var. En varm familiær atmosfære er garantert! Forberedelsen av presentasjonen kan overlates til de yngste, mest "avanserte" familiemedlemmene.

Tematisk fotosesjon

Start en ny tradisjon: på dagen for familie, kjærlighet og troskap for å bli fotografert med hele familien. Interessante bilder vil vise seg hvis du hvert år poserer på samme karusellen i hagen, eller stiller opp etter hverandre i høyden i en sportsuniform, eller sitter i et basseng i landet osv. Så om noen år vil du se hvordan familien din vokser og endrer seg over tid.

Anbefalt: