Hvordan Planlegge En Bryllupsdag

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Planlegge En Bryllupsdag
Hvordan Planlegge En Bryllupsdag

Video: Hvordan Planlegge En Bryllupsdag

Video: Hvordan Planlegge En Bryllupsdag
Video: HVORDAN PLANLEGGE FOR Å FÅ MEST MULIG GJORT! 📚 2024, April
Anonim

Datoen for bryllupet er et veldig viktig aspekt for å organisere en feiring. Faktisk, hvilken dag du bestemmer deg for å knytte knuten, kan hele familielivet som helhet avhenge. Derfor er det et ganske stort antall nygifte som er veldig ansvarlige for å velge seremonidagen. Videre har de mye å velge mellom.

Hvordan planlegge en bryllupsdag
Hvordan planlegge en bryllupsdag

Bruksanvisning

Trinn 1

Les nøye gjennom alle folketegnene. I tillegg til det velkjente: "I mai å gifte seg, betyr det å slite hele livet", er det fortsatt et stort antall alternativer. Så, for eksempel, er en av de mest vellykkede dagene for ekteskapet den som faller på Maslenitsa-uken. I følge populær tro vil unge mennesker rulle som ost i smør. Hvis dagen sammenfaller med ferien til Ivan Kupala, vil familien "bade i overflod" hele tiden.

Steg 2

Vær oppmerksom på valget av årstid for registreringen. Så for eksempel er varme familieforhold garantert hvis ekteskapet skjedde om sommeren. Tross alt er dette den varmeste tiden. I tillegg er det lettere å samle og ta imot mange gjester om sommeren, mindre kostnader er nødvendig for antrekk til brudeparet, som forskjellige pelsfrakker, støvler, hansker osv. Ikke nødvendig. Hvis du bestemmer deg for å organisere bryllupet ditt om vinteren, så husk at bryllupsdatoen er best angitt for andre halvdel av januar eller februar. Dette skyldes den stormfulle forberedelsen og feiringen av det nye året i Russland. Alle vil rett og slett være opptatt med en annen høytid. Et bryllup spilt på våren garanterer deg sterk familie kjærlighet og lykke. Høsten på sin side lover deg styrken og påliteligheten av ekteskapsbånd.

Trinn 3

Som et av alternativene, bør du vurdere datoen for bryllupet ditt og dagen du møttes. Det antas at ekteskapet vil lykkes hvis du gjentar datoen og måneden for møtet ditt helt. For eksempel møttes vi 3. oktober, og bryllupet ble også spilt 3. oktober.

Trinn 4

Lytt til astrologers mening. De sjekker astroportrettet ditt før de bestemmer den gunstigste tiden for ekteskap. Denne måten å velge bryllupsdato på vil sikre at familien din blir sterk og vennlig. Tross alt bestemte stjernene seg selv alt for deg.

Trinn 5

Hvis du vil, kan du være enig med månedagene for å velge bryllupsdag. Så for eksempel bør du ikke velge 9., 12., 15., 19., 20., 23., 29. dag for bryllup. På dette tidspunktet er Månen i en fase som ikke bidrar til utviklingen av sterke familieforhold. 3., 6., 12., 17., 24., 27. dag anses å være ideell for ekteskap. Bare husk at månedagen ikke sammenfaller med kalenderdagen. Bruk derfor en spesiell kalender for ikke å ta feil.

Trinn 6

Når det gjelder ukedagene du må angi en dato for, er det også en rekke begrensninger. Så for eksempel, ikke velg tirsdag og torsdag til bryllupet ditt. Det antas at det i disse dager er et veldig turbulent geomagnetisk felt. Og dette vil igjen påvirke familielivet ditt alvorlig. Eksperter anbefaler heller ikke å velge onsdag og lørdag for ekteskap. Dette skyldes det faktum at slike dager går under tegnet som er ansvarlig for stivhet i atferd, kulde og overdreven rasjonalitet. Og dette vil absolutt manifestere seg i forholdet ditt. Du kan ha bryllup på mandag. Men dette er heller ikke ideelt, siden de som giftet seg på mandag har et vanskelig familieforhold, bygget på en subtil følelsesmessig forbindelse som kan bryte når som helst. De beste dagene å gifte seg er fredag og søndag. På dette tidspunktet er solen i den aktive fasen. Og det bringer bare det beste med seg - komfort og varme.

Anbefalt: