Hvordan Planlegge Bryllupsdagen Din

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Planlegge Bryllupsdagen Din
Hvordan Planlegge Bryllupsdagen Din

Video: Hvordan Planlegge Bryllupsdagen Din

Video: Hvordan Planlegge Bryllupsdagen Din
Video: HVORDAN PLANLEGGE FOR Å FÅ MEST MULIG GJORT! 📚 2024, April
Anonim

I livet kan forskjellige uforutsigbare forhold skje før bryllupet. Hva er riktig å gjøre hvis bryllupsfeiringen må utsettes på ubestemt tid, og alt allerede er klart for holdingen?

Hvordan planlegge bryllupsdagen din
Hvordan planlegge bryllupsdagen din

Det kan hende at bruden eller brudgommen ombestemmer seg om å knytte knuten. Det er også mange andre grunner til at bryllupet må utsettes på ubestemt tid. I tilfelle sykdom eller død av noen av dine slektninger eller venner, er det bedre å utsette bryllupet for ikke å overskygge ferien.

Det er ikke enkelt å legge om et bryllup, men det er mulig. Selv i tilfelle når hele listen over inviterte gjester allerede er fullstendig samlet og avklart, og de har laget sin egen tidsplan for å kunne delta i bryllupet. Og gjester som bor i andre byer har allerede bestilt billetter, og har også tatt ferie eller avtalt en uplanlagt helg.

Regler for overføring av bryllup i registret

Hvis bryllupet blir utsatt, er det nødvendig å varsle registret der søknaden ble skrevet. I fremtiden, på det tidspunktet paret planlegger, vil de kunne registrere forholdet til et annet kjærlighetspar.

En søknad om å utsette datoen for bryllupet må uansett skrives. Det er flere alternativer for å utsette bryllupsdatoen:

- du kan utsette registreringsdagen i flere dager, men ikke mer enn en måned;

- du kan angi en annen dag hvis innen en måned ikke alle sakene som forhindrer ekteskapsregistrering er fullført;

- Du kan registrere forholdet på sykehuset eller hjemme, hvis det er grunn.

Du kan bare utsette bryllupsdatoen med en måned uten å betale plikten. Hvis det trengs mer tid, må du søke på nytt og betale statsavgiften igjen.

Generelle regler for utsettelse av bryllup

Det viktigste som må gjøres er å varsle absolutt alle som ble invitert til bryllupet, fordi mange gjester ennå ikke har hatt tid til å kjøpe billetter, og de som allerede har kjøpt dem vil få tid til å returnere dem. Det er viktig å forklare årsaken til utsettelsen av bryllupet.

Det er også nødvendig å varsle administrasjonen til bankettsalen eller restauranten der bryllupsfeiringen var planlagt. Noen restauranter trekker omtrent 10% av hovedstolen for å avlyse en bankett.

Alle personer som er ansatt for å betjene bryllupet, må varsles umiddelbart. Fotografer, kameramenn, frisører, makeupartister og andre vil kunne endre arbeidsplanen for denne datoen hvis de får beskjed på forhånd. I tilfelle det ble inngått en avtale med noen om tjenesten for bryllupsarrangementer, bør slike spørsmål diskuteres på forhånd.

Anbefalt: