Hvordan Dekorere Bryllupslys

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Dekorere Bryllupslys
Hvordan Dekorere Bryllupslys

Video: Hvordan Dekorere Bryllupslys

Video: Hvordan Dekorere Bryllupslys
Video: Hvordan dekorere lys 2024, April
Anonim

Det er spesielle bryllupslys til salgs, men de er ikke alltid i stand til å glede de nygifte smakene. Dessuten er det ikke alltid mulig å finne lys som samsvarer med stilen til resten av dekorasjonen. Det er enkelt å dekorere lys til bryllup alene - du trenger bare å vise fantasien.

Hvordan dekorere bryllupslys
Hvordan dekorere bryllupslys

Bruksanvisning

Trinn 1

Tenk på forhånd om all dekorasjonen av feiringen. Stearinlys er et lite dekorativt element, men de skal være i harmoni med det indre av hallen og med dekorasjonen av bryllupsbordet. Stearinlys skal harmonisk utfylle alt dette. Hvis bryllupsfeiringen din har et bestemt tema (for eksempel marine), bør lys understreke dette temaet.

Steg 2

Tegn en skisse av fremtidens lys i samsvar med salens generelle dekorasjon. Finn ut hva du trenger for å fullføre planen og fyll på dekorative materialer.

Trinn 3

Smelt et unødvendig lys. Den resulterende flytende parafinvoks blir et lim for smykker. Hell parafinvoksen i en dyp kopp eller kasserolle. Husk at det herder veldig raskt, så du må enten jobbe veldig raskt eller hele tiden varme det opp.

Dypp lyset i smeltet parafinvoks og begynn å lime de nødvendige delene - skjell, småstein, perler osv. La parafinen stivne.

Trinn 4

Kast lyset selv med noen dekorative detaljer. Dette alternativet er egnet hvis du for eksempel bestemmer deg for å stjele lys med tørkede blomster. For å gjøre dette trenger du en lysform som kan kjøpes fra kunst- og håndverksbutikker.

Smelt den nødvendige mengden parafin, hell blomster eller noe annet inn i den, stikk veken i formen og fyll den med parafin. La avkjøles.

Du kan også lage et gellys. I dette tilfellet vil alle dekorative elementer være godt synlige, som om de var i en glasspære. For å gjøre dette trenger du smeltet gel og en glassstearinbeholder.

Trinn 5

Prøv å lage et scrapbooking bryllupslys. For å gjøre dette, gjør et inntrykk på silkepapir med et vakkert krøllete stempel, klipp ut den resulterende figuren. Lim bildene til et solid stearinlys ved hjelp av en limpinne, pakk med vokspapir og varme opp. Pynt lysene med små satengbånd og perler.

Anbefalt: