Animasjonsserien "Alex Og Alexis"

Innholdsfortegnelse:

Animasjonsserien "Alex Og Alexis"
Animasjonsserien "Alex Og Alexis"

Video: Animasjonsserien "Alex Og Alexis"

Video: Animasjonsserien
Video: ❤️🚘💪 2024, April
Anonim

En eventyrserie for barn over fem år. Alex og Alexis er nysgjerrige barn. Den magiske kraften gjør dem til håndtegnede "tegneserie" -helter som reiser over den antikke verden.

Animerte serier
Animerte serier

Plott

Den animerte serien forteller om eventyrene til to venner - gutten Alex og jenta Alexis. Uansett hvor nysgjerrighet fører dette paret! En dag ser de en mystisk åpen dør ned i en illevarslende kjeller. Der venter en magisk krystall dem som sender dem på en lang reise inn i det baskiske lands fortid, men bare i form av … malte menn! Barn går på vandring, og de blir ledsaget av en morsom liten dachshund. På veien hjelper en sjel dem, som gir råd og forklarer dem hva de skal gjøre videre. Så barn ser med egne øyne hvordan deres forfedre levde, lærer å elske og beskytte hjemlandet.

"The Holy Grail" (1 episode)

Gutta på vei møter en formidabel korsfarer. Alex, som voksen, går i kamp med ham, og Alexis hjelper ham. Men den beseirede formidable fienden viser seg å være … den unge ridderen Lancelot. Etter å ha fått venner med ham, dro barna avgårde langs murene til det gamle klosteret. De feige og grådige munkene oppfører seg ikke gjestfritt, men likevel klarer gutta å trenge inn i klosterveggene og finne ut at den eldgamle magiske gral holdes i fangehullet. Munkene lokker listig gutta inn i kjelleren og låser døren. En gang i fangehullet til klosteret, vil Alex, Alexis og Lancelot finne en underjordisk passasje og møte en dvergveiviser som vokter kirkeskatter. Men det mest verdifulle funnet vil være selve kalken! Den gamle ridderen hjelper dem med å komme seg fri. For mod og ressurssterkhet ridder han Alex, Alexis og deres nye venn Lancelot.

Tegneserien ble regissert av Pedro Ruiz Aldazoro.

"Salvation" (episode 2)

Alexis har en profetisk drøm om at grusomme munker vil henrette kongen og dronningen ved å kaste dem fra festningsmuren i en vollgrav med krokodiller. Gutta har hastverk til middelalderbyen, og der forberedes det virkelig et forsøk på monarkenes liv. Ressurssterk Alex, som stiger i en ballong, angriper skurkene! Munkene blir hardt straffet - de faller selv i vannet, der de dør i krokodillens munn!

"Wandering circus" (episode 3)

Alex og Alexis ser på showet av reisende sirkusartister. En gammel mann dukker plutselig opp med en sekk og prøver å stjele Alexis, men i stedet for henne kommer akrobatjenta Mina inn i sekken. Det viser seg at dette er onde munkers bearbeiding! Ved hjelp av nye sirkusvenner frigjør gutta lille Mina.

Tegneserien ble publisert på baskisk og kalt på engelsk.

"Holy Inquisition" (episode 4)

De grusomme munkene dømte herren til døden for hekseri. De binder henne, legger en stein rundt halsen hennes og kaster henne i havet. Den modige Alex vår har travelt med å hjelpe henne! Han risikerer livet, frigjør kvinnen og reiser seg til overflaten med henne.

Om serien

Victoria mediagroup produksjon. Sesong 1 ble sendt og serien ble sendt hver dag. Totalt 26 episoder ble filmet, 27 minutter hver.

Anbefalt: