Hvordan Møte En Brud

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Møte En Brud
Hvordan Møte En Brud

Video: Hvordan Møte En Brud

Video: Hvordan Møte En Brud
Video: Как: эффективно использовать носовое подруливающее устройство | Моторные лодки и яхты 2024, Kan
Anonim

Vielsen er forankret i tidens tåke. Sannsynligvis, selv i det primitive samfunnet, var det en slags seremoniell for denne anledningen, mest sannsynlig enkel og upretensiøs. Tidene er i endring, og det er også skikker. I dag forventes bruden som regel ikke i nærheten av registret eller kirken, men mye har overlevd, selv om det ganske enkelt har blitt en rite, en tradisjon.

Hvordan møte en brud
Hvordan møte en brud

Bruksanvisning

Trinn 1

Bruden og brudgommen ankommer templet (eller i registerkontoret) hver for seg, ledsaget av hver av foreldrene og venninnene - så tradisjonen befaler. Overholdelse av det anses nå ikke som obligatorisk. I de fleste tilfeller kommer brudgommen og vennene hans til brudens hus og innløse henne, og så går alle til registret eller til kirken. Som regel er nå brudgommen selv involvert i løsepenger.

Steg 2

Kom til brudens hus og begynn å "forhandle" med brudepikene. Mange ting kan fremstå som løsepenger, hver region har sine egne "chips" - det kan være penger, alkohol, pepperkaker. Hvilken innløsningstype avhenger av brudepikenes fantasi. Hovedbetingelsen er humor og fiksjon.

Trinn 3

Gjenløsningsseremonien har en stor hellig betydning - brudgommen må bevise sine egenskaper, det vil si intelligens, fingerferdighet, styrke. Vær smart: mens kameratene distraherer venninnene med forhandlinger, prøv å stjele bruden.

Trinn 4

Når bruden er innløst, ta henne med til registret. Noen nygifte foretrekker å reise i forskjellige biler, og hyller mangeårige tradisjoner. Men hvis du går sammen, vil ikke noe forferdelig skje, til slutt er dette dagen din og du bestemmer deg for hvordan du skal bruke den.

Trinn 5

Etter bryllupsseremonien drysser gjestene deg med korn, søtsaker, blomsterblad og mynter. Det antas at dette vil gi rikdom og lykke til den nye familien.

Trinn 6

Bryllupet foregår tradisjonelt i brudgommens eie, men i dag foretrekker de nygifte å feire denne dagen utenfor husets vegger. For ikke å bryte mangeårige tradisjoner, kan du invitere gjester til hjemmet ditt, for eksempel å slappe av og gjøre deg klar for en feiring.

Trinn 7

Gjestene blir møtt ved inngangen til lokalet. Din mor (eller svigermor) bringer et brød på et håndkle, det vil si et brodert håndkle. Etter det tar du og din kone en bit mat hver uten å bruke hendene. Det antas at den som biter av et større stykke vil dominere huset.

Anbefalt: