Hvordan Feire Familieferier

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Feire Familieferier
Hvordan Feire Familieferier

Video: Hvordan Feire Familieferier

Video: Hvordan Feire Familieferier
Video: HOW TO MAKE A UNICORN CAKE - NERDY NUMMIES 2024, Kan
Anonim

Familieverdier og tradisjoner dyrkes takket være vedlikehold av familiebånd og organisering av høytider, som selvfølgelig forener selv de fjerneste slektningene.

Hvordan feire familieferier
Hvordan feire familieferier

Bruksanvisning

Trinn 1

Familieferier kan ikke nødvendigvis være relatert til kalenderdatoer som er godkjent av regjeringen og kirken. Du kan enkelt ta familie- og husholdningsdatoer, fødselsdager, merkedager og andre viktige begivenheter som grunnlag. Hvorfor for eksempel ikke feire husoppvarmingen, bestå den første eksamenen eller den første sportsmedaljen. En familieferie kan være 1. september, dagen for bekjentskap, bryllup og andre anledninger som er i stand til å samle kjære i en enkelt impuls, for å forene dem en stund og forene dem.

Steg 2

Ha spontane kvelder med påkledning i samme stil eller farge. En bursdag generelt kan bli en egen grunn til å "pynte" en bursdagsperson eller dekorere en leilighet. Dessuten er det slett ikke nødvendig å feire denne dagen tradisjonelt - hjemme. Ta en piknik, filmtur eller sykkeltur for en begivenhetsrik dag.

Trinn 3

Familieritualer er veldig viktige, noe som kan være et spesielt akkompagnement til enhver ferie. Disse inkluderer for eksempel å dekorere juletreet årlig eller skrive et brev til julenissen. Du kan sammen lage collager fra gamle postkort og fotografier, lage familiealbum, filmer eller skisser på datamaskinen din.

Trinn 4

Ta deg tid til å utvikle et manus til arrangementet, distribuer poesiutdrag til alle involverte, forbered musikkinstrumenter, skriv ut tekstene. Konkurranser med morsomme oppgaver, der alle familiemedlemmer kan delta, vil komme godt med for et felles arrangement i forskjellige aldre.

Trinn 5

Bruk energiene dine til å skape frøtradisjoner ved å lage hver fredag, lørdag eller søndag en spesiell anledning for deg å komme sammen til en kveldste med en spesialtilberedt kake til anledningen. Tenk på familiemedlemmers evner, deres unike ferdigheter, kanskje de kan tas som grunnlag for en ny skikk for familien din, for eksempel å overlate tilberedelsen av en bestemt tallerken til en enkelt person.

Trinn 6

Sett av en dag for deg selv når alle familiemedlemmene dine må komme sammen hjemme, legg det til en regel å synge den samme sangen, som blir familiens hymne og høydepunktet i programmet samtidig, viser litt fantasi og kanskje du kan få et absolutt imponerende og uforutsigbart resultat …

Anbefalt: