Hvordan Få Autograf Fra En Kjendis

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Få Autograf Fra En Kjendis
Hvordan Få Autograf Fra En Kjendis

Video: Hvordan Få Autograf Fra En Kjendis

Video: Hvordan Få Autograf Fra En Kjendis
Video: Hvordan få følgere på TikTok / Zara Cecilie 2024, Kan
Anonim

Noen mennesker liker du mindre, andre - mer, og for den tredje føler du spesiell sympati. Sistnevnte inkluderer ofte kjendiser - de som oppnådde fremragende resultater innen sitt felt, ble berømte og fortjente anerkjennelse og populær kjærlighet. Som en fan av denne eller den andre kjendisen, vil du absolutt ha noe fra denne personen som et minnesmerke. Som regel blir dette noe en autograf, som det er flere måter for.

Hvordan få autograf fra en kjendis
Hvordan få autograf fra en kjendis

Nødvendig

  • - tusj eller penn,
  • - en notatbok eller annet element du vil ha en autograf på.

Bruksanvisning

Trinn 1

Delta på et arrangement der idolet ditt er helten. Hvis dette er en artist, har signering av autografer etter konserten lenge blitt en slags del av programmet. Det samme kan ikke sies om idrettsutøvere. For eksempel, for å nærme seg en fotballspiller før eller etter en kamp, vil det være nødvendig å gripe øyeblikket. De fleste idrettsutøvere vil svare positivt på anken din, noen klubber har til og med en tradisjon for å distribuere spillersignaturer etter kampen. Det vil heller ikke være vanskelig å få en autograf fra en forfatter eller kunstner når du kommer til presentasjonen av en bok eller åpningen av en utstilling. Fordelene med denne metoden er åpenbare: en stjerne i en lignende situasjon er psykologisk klar for din forespørsel, fordi han er i sentrum av oppmerksomheten. Ofte trenger du ikke si noe, bare vent på din tur til den ettertraktede signaturen. En fokusert tilnærming til virksomheten lar deg tenke på hvor du vil at signaturen skal vise seg.

Steg 2

Et annet alternativ som nylig har blitt stadig mer populært og som kjennetegnes av fordelene ovenfor, er en autograføkt. Finn ut om tidspunktet og stedet for den organiserte autografsigneringen av personen du er beundrer av, og bare kom - de vil vente på deg der.

Trinn 3

Ikke gå deg vill og ikke nøl med å nærme deg hvis møtet med en kjendis er en ulykke. Og samtidig, husk at i butikken eller på tur, tvert imot, de venter ikke på deg, så du må handle raskt, dvs. naviger raskt hva og hva du skal signere, og hvordan du kontakter en kjent person. Det er bedre å forberede seg på forhånd for denne situasjonen, ikke så lenge og om mulig ikke banalt kompliment, og fortsett med forespørselen din, og si for eksempel at du vil være dobbelt glad for å ha mottatt en autograf under slike uvanlige omstendigheter.

Trinn 4

Øk sjansene dine for å møte en stjerne ved å gå eller vente i området der hun skal vises. Det kan være hotell, treningsbase, skjønnhetssalong osv. Hvis du er heldig, ikke glem effektiviteten og la deg lede av reglene for kommunikasjonskulturen når du ber om autograf, og ikke vær for påtrengende. Selv om de nekter deg, vil det være noe å trøste deg: du prøvde og gjorde alt riktig, og feilen er derfor diktert av eksterne årsaker utenfor din kontroll. Imidlertid oppleves oftere en forespørsel om en autograf gunstig, og til og med stjerner som er kule med fans og presse, nekter sjelden å innse at deres popularitet til slutt avhenger av dette.

Anbefalt: