Hvordan ønske En Baby Gratulerer Med Dagen

Innholdsfortegnelse:

Hvordan ønske En Baby Gratulerer Med Dagen
Hvordan ønske En Baby Gratulerer Med Dagen

Video: Hvordan ønske En Baby Gratulerer Med Dagen

Video: Hvordan ønske En Baby Gratulerer Med Dagen
Video: gratulerer med dagen sang | barnesanger på norsk | barnerim | Little Treehouse | Happy Birthday Song 2024, Kan
Anonim

Bursdag er alltid en spennende og etterlengtet begivenhet, spesielt for barn. Imidlertid vet ikke alle foreldre hvordan de skal gratulere babyen sin slik at denne dagen for alltid vil forbli i hans minne, som et magisk og fascinerende eventyr.

Hvordan ønske en baby gratulerer med dagen
Hvordan ønske en baby gratulerer med dagen

Bruksanvisning

Trinn 1

Dekorer babyens rom tidlig på morgenen. Som dekorasjon kan du bruke ballonger, blomster, plakater, lyse bilder, applikasjoner, leker og til og med kranser. Som et resultat skal stemningen på barnerommet vise seg å være festlig og elegant. Man skal imidlertid ikke overmette rommet med dekorasjoner, siden individuelle gjenstander kan forhindre at barnet beveger seg fritt rundt i rommet og raskt finner tingene sine.

Steg 2

Våkne babyen din med en kjærlig sang eller gratulasjonsdikt. Diskret, for ikke å skremme barnet, hint til ham om ferien. Kyss og klem babyen din forsiktig, gi ham en liten gave som vil muntre ham opp og sette ham i et positivt humør. Det kan være et leketøy, en bok eller en overraskelse, dekorert i en gaveeske med en festlig sløyfe.

Trinn 3

Forbered rommet eller hallen for ankomst av gjester med barnet. La småbarnet hjelpe deg med å ordne tallerkener eller henge ballonger. Dette vil hjelpe ham til å føle hele den følelsesmessige stemningen i den kommende ferien.

Trinn 4

Ved ankomst av gjester, gratulerer de yngste barna (opptil 4 år) med et lite eventyr eller en scene der karakterene vil være dukker eller forkledde gjester til stede. Ikke utsett presentasjonen, da oppmerksomheten til disse barna fortsatt er kortvarig. Gi scenen med jevne mellomrom gaver eller overraskelser tilberedt av deg eller dine gjester under scenen.

Trinn 5

Gratulerer barn under 10-13 år med et manus som er utarbeidet på forhånd, der det må være aktive konkurranser, musikalske pauser, kreative oppgaver, spørrekonkurranser med små gaver. I løpet av denne tidsperioden bør jevnaldrende inviteres til barnets bursdag, og slik at barna ikke føler seg dårligere eller berøvet, gi dem fine gaver på slutten av kvelden - dette kan være enkle sjokolader eller de samme ballongene.

Trinn 6

Kommuniser med barnet ditt hele dagen, oppmuntre ham, ros ham. Vær oppmerksom på alle hans forespørsler eller ønsker. Denne dagen kan babyen få lov til mye slik at han forstår at denne høytiden bare er hans, og at han i dag er sentrum for oppmerksomhet og universell kjærlighet.

Anbefalt: