Hva Du Skal Gi Din Elskede Kone Til Bryllupsdag

Innholdsfortegnelse:

Hva Du Skal Gi Din Elskede Kone Til Bryllupsdag
Hva Du Skal Gi Din Elskede Kone Til Bryllupsdag

Video: Hva Du Skal Gi Din Elskede Kone Til Bryllupsdag

Video: Hva Du Skal Gi Din Elskede Kone Til Bryllupsdag
Video: Смотрите 4, 5, 6 серии, юмористического сериала для подростков - "Хочу в Париж". 2024, Kan
Anonim

Et bryllupsdag er fødselsdagen til en ny familie. Og det er vanlig å gi gaver til en bursdag. Å velge en gave til din elskede kone til bryllupsdag er ikke så vanskelig som det kan virke ved første øyekast.

Hva du skal gi din elskede kone til bryllupsdag
Hva du skal gi din elskede kone til bryllupsdag

Gaver etter navn Bryllupsdag

Hvert bryllupsdag har sitt eget navn, som kan være et hint når du skal velge en gave, og du må bare vise fantasien.

1. bryllupsdag - chintz. Etter tradisjon gir ektefellene hver dag chintz lommetørklær på denne dagen. Men hva du pakker inn i dette skjerfet, bør fortelle fantasien. Det kan være smykker eller bilnøkler. Hvis du gir en gave som er stor nok, kan du pakke den inn i en bomullsduk.

2. bryllupsdag - papir. Denne dagen er det vanlig å gi papir. Men papir kan være annerledes - det kan bare være et postkort med gratulasjoner, eller det kan være bilag til et dyrt feriested. Så match dine økonomiske evner og ønskene til din elskede kone, og kjøp en papirgave.

3 års ekteskap - lærbryllup. Vel, her er muligheten for fantasi ganske enkelt enorm. Gi kona din dyre skinnsmykker. Hvis hun ikke er interessert i det, kan du se på lommebøker eller håndvesker. Fashionista vil være fornøyd med skinnklær eller sko. Vel, presentere husfruen din et skinnmøbler. Forresten, en bil med ekte skinninteriør er ganske en symbolsk gave.

4. og 5. jubileum, henholdsvis lin og tre. Det er det samme som med et chintz-bryllup - pakk gaven inn i en lint serviett eller legg den i en trekasse. Et linbryllup kalles også et voksbryllup, så billetter til voksmuseet vil være en fantastisk gave til din elskede kone. Du kan finne ut hva andre bryllupsdag kalles fra eldre slektninger, i et magasin eller på Internett.

Nødvendige gaver

Et bryllupsdag betyr at dere har bodd sammen i minst et år. I løpet av denne tiden burde du ha lært om ektefellens innerste drømmer, om hennes preferanser og ønsker. Et bryllupsdag er en flott anledning til å oppfylle ektefellens ønsker.

Du kan gi kona din gaver “til deg selv”. Gi henne litt sexy undertøy for å fornye sansene dine. Kjøp hennes dyre parfyme eller kosmetikk. Jo vakrere din kone ser ut, jo hyggeligere er det for deg, fordi alle vennene dine vil misunne deg.

Tegneseriegaver

Sammen med en kostbar og hyggelig gave til din kone på bryllupsdagen, kan du gi en tegneseriegave. Gi kona din fortjenstorden i familielivet. Bestill en T-skjorte med bildet ditt og ordene “Dette er mannen min” eller “Den lykkeligste kvinnen”. Imidlertid er inskripsjonen på T-skjorten et spørsmål om smak.

Bestill bryllupsportrettet ditt til kunstneren. Du kan be ham tegne et portrett fra bryllupsdagen din, eller fantasere og bestille et dobbeltportrett, for eksempel på kysten eller i et middelalderslott.

Viktig

En kvinne er alltid en kvinne. Derfor bør blomster være en viktig del av gaven din. Kjøp henne en nydelig bukett med favorittblomstene. Hvis ektefellen din elsker myke leker, kan du bestille en bukett med myke leker eller et leketøy laget av blomster.

Anbefalt: