Hvordan Tilbringe Juleferien

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Tilbringe Juleferien
Hvordan Tilbringe Juleferien

Video: Hvordan Tilbringe Juleferien

Video: Hvordan Tilbringe Juleferien
Video: Hvordan pakker man bedst bilen til ferien? 2024, Kan
Anonim

Jul er en høytid som har veletablerte trekk i mange år - en slags sammenveving av kirke- og folketradisjoner. De forbereder seg på det på forhånd for å bruke det rolig og uten oppstyr. Dette er det som gjør julen annerledes enn et morsomt og energisk nyttår.

Hvordan tilbringe juleferien
Hvordan tilbringe juleferien

Bruksanvisning

Trinn 1

Først skal du dekorere hjemmet ditt med grangrener, stearinlys, postkort, bjeller eller papirlykter, og henge en julekrans på inngangsdørene. Involver barn i å lage smykker. Så de vil huske: Jul er en familieferie.

Steg 2

Ikke glem det viktigste attributtet - en dekorert gran. Prøv å ta med deg et levende tre inn i hjemmet ditt, hvor lukten vil fylle alt rundt med følelsen av en kommende ferie. Hvis det ikke er mulig å dekorere et ekte juletre, så bruk noen grener av bartrær for å skape julestemning.

Trinn 3

Husk å invitere dine fedre og fadderbarn på besøk. Møt dem ved inngangen til huset, presentere små gaver, forbered dem på forhånd, for eksempel et varmt skjerf eller gjør-det-selv votter.

Trinn 4

Til julebordet, tilbered tolv (magre) retter, blant dem må det være kutia. Etter at middagen er over, legg igjen en servering til parfymen. Dekk bordet med en snøhvit duk, det er et symbol på lys og renhet av fødselen.

Trinn 5

Julaften er ment for refleksjon og refleksjon, så sitt stille før den første stjernen dukker opp på himmelen, hvis mulig, tenn peis eller komfyr.

Trinn 6

Etter middagen, gå på jakt med gjestene dine. Lær det selv, og for venner, skriv julesanger og dikt på papir og bank modig på naboens dører. Og hvis carolers faller inn i huset ditt, må du behandle dem med noe søtt, for eksempel søtsaker.

Trinn 7

Fortune-telling vil gi mange morsomme og morsomme minutter, så gjør deg først kjent med forskjellige tegn og måter å finne ut av fremtiden. Gjestene vil definitivt glede seg over denne underholdningen.

Trinn 8

Sledding er en god juletradisjon. Ta på deg kostymer og gå utenfor, hvor du kan delta i festligheter, starte fyrverkeri og fyrverkeri, morsomme spill og underholdende forestillinger.

Trinn 9

Om morgenen etter julaften kan du besøke tempelet, hvor du setter lys og ber de hellige om velferd og lykke for familien og vennene dine. Og slik at de blir i huset hele året, mate fuglene med smulene som er til overs fra festmiddagen.

Anbefalt: