Hvordan Komme Til Sildefestivalen I Nederland

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Komme Til Sildefestivalen I Nederland
Hvordan Komme Til Sildefestivalen I Nederland

Video: Hvordan Komme Til Sildefestivalen I Nederland

Video: Hvordan Komme Til Sildefestivalen I Nederland
Video: Haarlem, Netherlands: Herring and Heritage - Rick Steves’ Europe Travel Guide - Travel Bite 2024, Kan
Anonim

Sildefestivalen, eller Flag Day, feires i Nederland den første eller andre lørdagen i juni, når fisk fanget i mai og riktig saltet er i hyllene.

Hvordan komme til sildefestivalen i Nederland
Hvordan komme til sildefestivalen i Nederland

Bruksanvisning

Trinn 1

Finn ut nøyaktig når flaggdagen i år feires i Nederland (det kalles det, siden all fisk som selges på høytiden er dekorert med landets nasjonale flagg). Som regel utfoldes festligheter den første lørdagen i juni, men hvis den faller helt i begynnelsen av måneden, kan ferien bli utsatt til den andre lørdagen. Det viktigste er at hovedproduktet er modent for hyllene - sild fanget i mai og saltet på en spesiell måte med et ideelt fettinnhold på 14 prosent.

Steg 2

Kjøp en turistpakke eller kjøp flybilletter til Nederland (landets eneste Schiphol-flyplass ligger i nærheten av Amsterdam) og bestill et hotell online. Vær oppmerksom på at du bare kan få visum til en uavhengig reisende hvis du har billetter tur-retur og en bekreftet reservasjon av et bosted i Kongeriket.

Trinn 3

Åpne et Schengen-visum slik at du kan komme inn i Nederland. For å gjøre dette, kontakt et hvilket som helst reiseselskap for formidlingstjenester, eller Visa Service Center for Kingdom of the Netherlands, som ligger i Moskva. Du kan finne ut kravene til bilder for Schengen, laste ned visumsøknadsskjemaet og registrere deg for å sende inn en pakke med dokumenter på det offisielle nettstedet til servicesenteret.

Trinn 4

Velg noen av de nederlandske byene for din kulturelle pilegrimsreise: i hver av dem, til og med den minste, feires sildefestivalen rett på gata. Denne dagen spiller orkestre i sentrum, det arrangeres tegneseriekonkurranser og konkurranser. Og overalt er det store sildfat, hvor selgere tar ut duftende fisk og frigjør den fra bein i en bevegelse. Kjøperen skal ta silda i halen og umiddelbart sende hele silda i munnen, snacking på sprø løk og det ferskeste brødet. Og de som er vant til hurtigmat får tilbud om nasjonale pølser med fisk i stedet for pølser.

Anbefalt: