Hvordan Feire Victory Day Med Familien

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Feire Victory Day Med Familien
Hvordan Feire Victory Day Med Familien

Video: Hvordan Feire Victory Day Med Familien

Video: Hvordan Feire Victory Day Med Familien
Video: Праздник. Новогодняя комедия 2024, Kan
Anonim

Til tross for at det hvert år er færre veteraner og øyenvitner fra krigen, fortsetter Seiersdagen å være en viktig høytid. Tilbring 9. mai med familien din, gjennomsyret av atmosfæren i det fjerne 1945.

Hvordan feire Victory Day med familien
Hvordan feire Victory Day med familien

Bruksanvisning

Trinn 1

Gratulere alle husstandsmedlemmer med seiersdagen. Ikke glem å ringe til slektningene som deltok i krigen: for dem er oppmerksomhet spesielt verdifull denne dagen. Gjør alle familiemedlemmer kjent med planene du må gjennomføre. Ta på deg feriedraktene - dette vil ytterligere muntre opp hver og en av dere.

Steg 2

Gå til sosiale arrangementer som samlinger, parader eller veteranmøter. Denne dagen skal feires ved å hylle folket som kjempet mot fiendene. La barna gi blomster til krigsveteraner. Du trenger imidlertid ikke være lenge på arrangementet, ellers blir du sliten og mister lysten til å fortsette ferien. For å diversifisere omgivelsene, stopp innom en kort stund på en kafé eller attraksjoner.

Trinn 3

Kjøp suvenirer for barn med Victory Day-symboler. Små familiemedlemmer bør være godt klar over hva slags ferie du feirer. Gjør derfor alt for at de skal være gjennomsyret av den rette atmosfæren.

Trinn 4

Hovedpersonene på denne dagen er selvfølgelig veteraner. Prøv å finne en mulighet til å kommunisere med øyenvitner om krig og seier. Hvis du ikke har slike slektninger, finn ut på forhånd, kanskje er det veteraner blant naboene. Kommer til å besøke heltene, ikke glem å kjøpe minst en symbolsk gave.

Trinn 5

Ha en fest hjemme. Men husk at en familieferie skal ramme hver enkelt av dere, så ikke drikk mye hvis du har barn hjemme. Ellers vil de i fremtiden behandle denne dagen uten respekt for krigens veteraner og helter.

Trinn 6

Se en film med et militært tema. Prøv å velge noe fra den klassiske sjangeren. La moderne tolkninger av disse militære begivenhetene være på andre dager. Når du velger en film, må du huske at bildet må være forståelig for alle familiemedlemmer.

Anbefalt: