Hvordan Komme Til Utstillingen “Alexander I Og Napoleon. Verden Før Krigen "

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Komme Til Utstillingen “Alexander I Og Napoleon. Verden Før Krigen "
Hvordan Komme Til Utstillingen “Alexander I Og Napoleon. Verden Før Krigen "

Video: Hvordan Komme Til Utstillingen “Alexander I Og Napoleon. Verden Før Krigen "

Video: Hvordan Komme Til Utstillingen “Alexander I Og Napoleon. Verden Før Krigen
Video: Napoleon cake 2024, April
Anonim

Utstilling “Alexander I og Napoleon. Verden før krigen”ble skapt med støtte fra administrasjonen i Leningrad-regionen for å belyse tiden 1805-1809 i Frankrike og Russland. Utstillingen ligger på territoriet til det statlige museumreservatet "Tsarskoe Selo" og er åpent for publikum hver dag.

Hvordan komme til utstillingen “Alexander I og Napoleon. Verden før krigen
Hvordan komme til utstillingen “Alexander I og Napoleon. Verden før krigen

Bruksanvisning

Trinn 1

De historiske realitetene til Napoleon og Alexander I har lenge vært et tema for stor interesse for alle historieinteresserte. Statens museumreservat "Tsarskoe Selo" møtte dem og skjermet i fire hele måneder en utstilling viet til perioden før krigen i 1812.

Steg 2

Reservatet ligger i byen Pushkin, som kan nås med bil eller tog. Hvis du bor i St. Petersburg, kan du gå med elektrisk tog og komme til stasjonen "Detskoe Selo" eller "21 km", eller komme til Pushkin med buss. Flere føderale motorveier passerer byen (M10 E 105 "Russland", M20 E 95 "Pskov" og M11 E 20 "Narva"), Pushkin ligger i en avstand på tjue kilometer fra St. Petersburg, så veien til den vil tilhører ikke.

Trinn 3

Hvis du ikke bor i den nordlige hovedstaden, men vil besøke utstillingen, må du først komme til St. Petersburg. Planlegg turen slik at du kan besøke utstillingen om dagen og dra hjem på kvelden. For å gjøre dette må du ankomme den nordlige hovedstaden senest klokken 9 lokal tid. Busser til Pushkin går hver halvtime, slik at du enkelt kan komme deg til destinasjonen.

Trinn 4

Museet i Pushkin, som inneholder utstillingen, ligger på Sadovaya, 7. Besøk utstillingen Alexander I og Napoleon. Fred før krigen”kan du hver dag fra 10 til 18 timer. Kostnaden for inngangsbilletter varierer fra 200 til 500 rubler, avhengig av statusen til den besøkende. For mer informasjon, ring 8 (812) 465-53-08 eller 8 (812) 466-66-69. Arrangørene av utstillingen planlegger at den skal fungere til og med 16. september 2012, men om nødvendig er de klare til å forlenge holdetiden.

Anbefalt: