1 år: Hva Slags Bryllup Er Det

1 år: Hva Slags Bryllup Er Det
1 år: Hva Slags Bryllup Er Det

Video: 1 år: Hva Slags Bryllup Er Det

Video: 1 år: Hva Slags Bryllup Er Det
Video: ПАРЕНЬ МОЕЙ ПОДРУГИ СИРЕНОГОЛОВЫЙ! Настоящее СВИДАНИЕ С СИРЕНО ГОЛОВЫМ! 2024, April
Anonim

Bryllupsdag i lykkelige familier feires fra 1 år til 100 års gift liv. Hvert bryllupsdag har sitt eget veldig symbolske navn som gjenspeiler essensen av ferien.

1 år: hva slags bryllup er det
1 år: hva slags bryllup er det

Det første festjubileet er et chintz-bryllup, som feires et år senere. Det fikk navnet sitt i eldgamle tider av følgende grunn. Chintz-stoff har som regel en variert farge og er samtidig veldig tynn. I analogi med egenskapene til et slikt stoff, er et giftliv som varer 1 år fullt av nye lyse hendelser og inntrykk. Imidlertid er ekteskapets bånd fremdeles veldig skjøre og kan lett bryte.

I følge tradisjonen skal unge ektefeller denne dagen være i chintz-klær. Dessuten måtte kona sy en skjorte til mannen sin med egne hender til ferien og dekorere den med et ornament. Og mannen måtte velge og kjøpe en festkjole til sin elskede. I den moderne verden, for å overholde tradisjonen, begrenser noen ektefeller seg til å gi hverandre chintz eller silketørkle på denne dagen.

Å feire et chintz-bryllup kan være en levende og uforglemmelig opplevelse med litt innsats. På jubileumsdagen dekker du bordplaten med en bomullsduk laget av hvitt materiale med blomstermønster. Du kan dekorere rommet der feiringen blir holdt. For å gjøre dette, heng lommetørklær på et tau, strekk det over rommet. Sjal kan byttes ut med flerfargede flagg.

Bruk tradisjonelle ballonger og bånd til dekorasjon. Lag og heng på veggen en collage av bryllupsbilder og bilder tatt det første leveåret. For ferien kan du oppdatere det indre av rommet med chintz og bomull. I restauranten kan du legge bordet med hjemmelagde duker og servietter, sette vaser dekorert med chintz-bånd på bordet.

Pårørende og venner gir den unge familien gaver laget av chintz og lin i 1 år av bryllupet. Det er vanligvis vanlig å gi hjemmeartikler: sengetøy, håndklær, duker, servietter, duker, babyklær og mye mer. En uvanlig gave til unge mennesker kan være puter av en uvanlig form, med morsomme påskrifter eller navnene på begivenhetens helter. Som en gave kan du kjøpe fasjonable forklær til hver av ektefellene, et bilde med broderi. Av tradisjon gir svigermor svigerdatteren en tynn kjole: et symbol på enkle familieforhold i fremtiden.

En ung ektefelle kan gi mannen sin et brodert skjerf, skjorte, slips, originalt skjerf eller genser. En T-skjorte med morsomme påskrifter, en koselig morgenkåpe, et badehåndkle er perfekt. For sin kone kan en mann kjøpe søte pyjamas eller nydelig undertøy, noe fra yttertøy, eller i det minste et originalt kjøkkenforkle.

Anbefalt: