Hvordan Feire 16-årsdagen

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Feire 16-årsdagen
Hvordan Feire 16-årsdagen

Video: Hvordan Feire 16-årsdagen

Video: Hvordan Feire 16-årsdagen
Video: SØSTERS FØDSELSDAG! 2024, Kan
Anonim

En godt forberedt ferie til ære for 16-årsjubileet vil bidra til å understreke betydningen av arrangementet og vil forbli i minnet i mange år. Denne dagen flytter en tenåring fra barndommen til ungdomsårene, men drømmer mer enn noen gang om et mirakel og tror på det. Nære mennesker kan gjøre dette miraklet for ham: foreldre og venner ved å organisere en uforglemmelig dag med overraskelser og gaver.

Hvordan feire 16-årsdagen
Hvordan feire 16-årsdagen

Bruksanvisning

Trinn 1

Hvordan du skal feire 16-årsdagen, må avgjøres av bursdagsgutten og foreldrene. Den beste løsningen ville være en dobbel feiring. Den første delen sammen med foreldrene hjemme eller på en kafé, den andre uten voksne i en klubb, på et diskotek osv.

Steg 2

Foreløpig forberedelse til feiringen må tas over av tenåringen. Bare han selv kan bestemme hva han vil motta på denne dagen, og deretter lage en plan og bli enig med foreldrene.

Trinn 3

Etter å ha blitt enige med foreldrene om den mulige varianten av ferien, diskuter på forhånd møtestedet med venner, siden de må be foreldrene om tillatelse til å delta på feiringen. Når alt er enig, gå videre til handling.

Trinn 4

Foreldrene er ansvarlige for den økonomiske komponenten, pluss løsningen på problemet med å leie lokaler, bli enige om mat og drikke og kjøpe dem i butikkene.

Trinn 5

En felles ferie for barn og voksne gjøres best med en konferansier. La det være et manus, en høytidelig gratulasjon og presentasjon av gaver. Dette vil hjelpe gjester i både eldre og yngre generasjoner til å føle seg mer avslappede.

Trinn 6

Ferien skal planlegges, men med elementer av en overraskelse for bursdagspersonen, så forberedelsen av programmet skal være på foreldrene, så vel som på hans nære venner.

Trinn 7

Det er vanlig å gi betydningsfulle og verdifulle gaver til 16-årsdagen. Det kan være gull, video (lyd) utstyr, elektronikk. Det anbefales at foreldre på forhånd finner ut hva barnet deres ønsker - det er tross alt deres gave som vil være det viktigste for ham denne dagen.

Trinn 8

Et mer beskjedent og økonomisk alternativ er å feire den høytidelige delen hjemme, og deretter gå til naturen. Sørg for å komme med utendørsspill for moro skyld og rekvisitter for dem.

Trinn 9

Foto- og videoopptak av ferien kan være amatør, men det er verdt å fange denne dagen.

Anbefalt: