Hvordan Dekorere En Hall For En Prom

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Dekorere En Hall For En Prom
Hvordan Dekorere En Hall For En Prom

Video: Hvordan Dekorere En Hall For En Prom

Video: Hvordan Dekorere En Hall For En Prom
Video: Простая установка для фотосъемки с 3 световыми вспышками для портретных снимков и снимков головы 2024, April
Anonim

Gradering er ikke så mye veien til voksen alder som slutten på barndommen. Skoleklager, vanskeligheter og forelskelse vil snart bli glemt. Derfor må avskjedskvelden gjøres glad og minneverdig. Møblene er den beste måten å skape riktig atmosfære og stemning.

Hvordan dekorere en hall for en prom
Hvordan dekorere en hall for en prom

Forberedelse

Før du kjøper materiale for å dekorere en hall, må du umiddelbart tenke over, om ikke hele konseptet, så i det minste en generell dekorplan. Bestem deg for hovedfargeskjemaet. Du bør ha en hovedtone og et par mindre toner. En altfor fargerik dekorasjon ser smakløs ut. Du kan skape en festlig atmosfære ved hjelp av lyse detaljer. Det er de som setter de rette aksentene. Selvfølgelig avhenger utsmykningen av hallen av mange faktorer. Du må ta hensyn til budsjettet, korrelere innredningen med ferieprogrammet, bestemme selve rommet.

Hvis du trenger å dekorere hallen separat for gratulasjoner og presentasjon av sertifikater, og separat restauranten, vil det være nødvendig med forskjellige materialer for begge rommene. Hvis alt vil foregå ett sted, ELLER du bare trenger å ordne et buffébord, blir oppgaven lettere.

Registrering

Bestill et stort antall ballonger å dekorere. De kan brukes til å bygge kolonner som nyutdannede vil passere gjennom. For å lage dem trenger du bare en solid ledning som vil fungere som en ramme. De resterende ballongene, hvis de er fylt med helium, kan plasseres i taket. Heng pappnummer på trådene: tre, fire, fem.

Siden uteksaminering er kvelden med farvel til skolen, ville det være hyggelig å fornye minnene fra årene som ble brukt der. Skriv ut bilder av minneverdige øyeblikk i livet til hver av kandidatene og deres klasser. Ta noen store bilder og heng dem på veggene. Dette er et godt alternativ til kjedelige veggaviser.

Hvis det arrangeres en festmiddag på en kafé eller restaurant, vil dekorasjonen være begrenset til de samme ballene og et par uvanlige detaljer på bordene. I tilfelle når buffebordet er organisert alene, må du legge ned mer innsats. Kjøp stoff for å holde rommet i et jevnt fargevalg. Draper vinduene med det og dekk til bordene. For å lage stoltrekk, klipp like rektangulære stoffkutt og sy bånd til sidene. Legg dem nå på setene, og bind dem med buer bak.

Fest en haug med baller eller uvanlige lys til hvert bord. Det er nødvendig og å hylle nostalgi. Lag et stort papphjerte, lim papirlommer på det og legg det på vei ut. Be elevene skrive takk og ønsker til lærerne sine.

Forresten kan pappdekorasjoner tjene som grunnlag for å dekorere en hall. Hvis det bare er en klasse ved buffetbordet, kan du skrive ut store silhuetter av kjente mennesker og lim ansiktene til kandidatene til dem. Det vil være et slags blikk inn i fremtiden. Prøv å ikke være triviell, for denne dagen for barn vil aldri skje igjen.

Anbefalt: