Hvordan Dekorere En Leilighet Med Ballonger

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Dekorere En Leilighet Med Ballonger
Hvordan Dekorere En Leilighet Med Ballonger

Video: Hvordan Dekorere En Leilighet Med Ballonger

Video: Hvordan Dekorere En Leilighet Med Ballonger
Video: REPARASJONER SOM IKKE VIL FORLATE INDIVIDUELL HVEM SOM HELST Garant-reparasjon. Etterbehandling arb 2024, April
Anonim

En god ferie er ikke bare gode venner og gaver, kveldsprogram og god musikk. Dette er først og fremst stemningen som gjestene og du vil tilbringe denne dagen med, og det avhenger i stor grad av den eksterne utformingen av rommet der du er vert for festen. Hver ferie har sine egne tradisjoner, men å dekorere en leilighet med ballonger er det mest allsidige, ganske rimelige og vakre alternativet.

Hvordan dekorere en leilighet med ballonger
Hvordan dekorere en leilighet med ballonger

Nødvendig

latexballonger, folie, ballonger for modellering, håndpumpe, heliumballong

Bruksanvisning

Trinn 1

Nå tilbyr mange firmaer sine tjenester for festlig dekorasjon. Samtidig prøver de å ta hensyn til alle dine ønsker, temaet for høytiden, alderen til bursdagspersonen, hvis det er bursdag. Alternativene er veldig forskjellige: krøllete kuler i form av dyr, blomster, hjerter; gratulasjonsinnskrift med ballonger i forskjellige farger; buketter av ballonger; dekorasjon av dør- og vindusåpninger; hele komposisjoner på temaet for ferien fra smale fleksible baller.

Steg 2

Imidlertid trenger du kanskje ikke å kontakte spesialistene, selv om profesjonell design alltid ser fordelaktig ut. Du kan ta deg av påmeldingen selv. Bestem deg for fargevalg. Tenk på hvor de fargede kulene vil være passende, der det er bedre å foretrekke to eller tre farger. Bestem om det vil være enkle baller eller lange modelleringskuler.

Trinn 3

Når du kjøper baller, må du ta hensyn til deres relative upålitelighet - kjøp 10% mer enn du trenger, for ikke å bekymre deg for sprengkopier i et viktig øyeblikk.

Trinn 4

Når du plasserer kuler i en leilighet, må du ikke la det være tett avstand mellom kuler og lamper, lysekroner, lys. Tenk på hvem og hvor vil sitte, hvordan de vil forlate bordet - vil det ikke forstyrre og irritere designet ditt i stedet for å glede og skape en festlig stemning?

Trinn 5

Ballongmodellering kalles "vridning". Hvis du er klar til å prøve deg selv i denne bransjen, kan du lære det grunnleggende som hver nybegynner-twister burde vite. For eksempel vil nettsteder hjelpe deg med dette. https://www.rukodelie.by/18/1841.php o

Trinn 6

Hvis du vil dekorere rommet med ballonger som vil feste seg i taket, trenger du en heliumballong, samt dyser for å blåse opp latexballonger og folieballonger. Selv dyre ballonger av høy kvalitet kan sprekke når de blåses opp uten spesielle vedlegg. Det er også nyttig å bruke en spesiell redusering med en trykkmåler som styrer gassforsyningen, men dette er en kostbar enhet, så vel som en heliumsylinder, så det nytter ikke å kjøpe dem til engangsbruk.

Anbefalt: