Velværeferie Ved Sjøen

Innholdsfortegnelse:

Velværeferie Ved Sjøen
Velværeferie Ved Sjøen

Video: Velværeferie Ved Sjøen

Video: Velværeferie Ved Sjøen
Video: Alle liker denne musikken! NYE! Bare nydelig musikk! Saksofon For SJELEN! 2024, April
Anonim

Sol, sand, lett lyd av surfe - en ferie ved sjøen kan ikke bare være hyggelig og avslappende, men også veldig gunstig for helsen. Det er ikke for ingenting hvert år mange turister kommer til sjøen. Feriesteder og sanatorier med et bredt utvalg av tjenester og prosedyrer tilbyr sine gjester en luksuriøs ferie og som et resultat god helse for hele året. Så hva er så unikt med en velværeferie til sjøs?

Velværeferie ved sjøen
Velværeferie ved sjøen

Helse luft

Sjøluften inneholder en stor mengde jod, natriumsalter, natriumklorid. Mettet med disse stoffene gjennom pusten og huden, forynges kroppen på mobilnivå, aldringsprosessen bremser ned i den. For å maksimere effekten er den beste tiden for en helseforbedrende trening på kysten etter en storm, om morgenen og om kvelden. Mens du går, er det best å puste sakte, og gradvis fylle lungene med sjøluft. Etter å ha pustet inn kystduften av jod, gå til nærmeste skog, lund, park. Det beste alternativet er en furuskog. Den nøytrale skogladningen vil balansere sjøens positive ladning, slik at du kan slappe helt av.

Nyttige egenskaper ved havet

Nesten hele det periodiske systemet finnes i sjøvann. Men den største andelen er salter: natriumklorid (bordsalt) og magnesiumsulfat (bittert salt). Det er de som bestemmer den salte smaken av sjøvann. Velværeferie til sjøs er først og fremst daglig svømming i sjøvann. Det er det som forbedrer funksjonen til hele organismen. Saltvann skyller alle bihulene, gir en helende effekt og forhindrer selv sykdommer som nefritt og bihulebetennelse. Det er lagt merke til at folk er mye mindre sannsynlig å få forkjølelse og andre sykdommer i løpet av året etter en ferie på sjøen. Jod, som finnes i sjøvann og sjøluft, har en forebyggende og terapeutisk effekt ved sykdommer i skjoldbruskkjertelen, forbedrer hjernens aktivitet og hukommelsesprosessen. I tillegg aktiveres stoffskiftet, skjelettsystemet styrkes, huden blir jevnere og renere, neglene styrkes.

Velværeferie til sjøs - behandlinger med sjømat

Mange badesteder og skianlegg tilbyr spesifikke "sjø" -prosedyrer - algeomslag, limanoterapi og andre prosedyrer. Limanoterapi. Behandling med saltlake - spesielt vann og gjørme dannet i elvemunninger. Saltløsningen inneholder nyttige sporstoffer og stoffer i store mengder. Lymanoterapi er foreskrevet for personer som lider av sykdommer i muskuloskeletale systemet, kardiovaskulære systemet, metabolske forstyrrelser, lavt blodtrykk. Bare en lege kan foreskrive denne prosedyren, fordi hun har kontraindikasjoner. Tangpakker: tang inneholder slike verdifulle sporstoffer som kalium, silisium, jod, svovel og magnesium. Derfor er tangpakninger ansett som en av de mest fordelaktige prosedyrene for cellulitter og andre kosmetiske hudproblemer.

Anbefalt: