Hvordan Slappe Av I Februar

Hvordan Slappe Av I Februar
Hvordan Slappe Av I Februar

Video: Hvordan Slappe Av I Februar

Video: Hvordan Slappe Av I Februar
Video: StoppStress.no - Avslapningsøvelse på 5 min 2024, Kan
Anonim

Februar er den siste vintermåneden, så i februar vil vi endelig bli kvitt den allerede ganske slitne snøen og kraftig frost, endre situasjonen. Selvfølgelig foretrekker friluftsentusiaster å slappe av i februar på skistedene i Østerrike, Bulgaria, Frankrike, Ukraina eller Andorra. Men hvis du ikke er fan av alpint, bør du foretrekke en tur til fjellet for å reise for nye opplevelser. Så å hvile 23. februar er riktig.

Hvordan slappe av i februar
Hvordan slappe av i februar

For eksempel kan du dra til et av landene i Sør-Amerika, for i februar er det veldig varmt der, så både strand- og sightseeingferier er tilgjengelige.

I dag velger turister i økende grad land som Cuba eller Kambodsja for vinterferier. Kambodsja tiltrekker seg først og fremst fans av øko-turisme og folk som er interessert i historien til dette landet. Utflukter til templet i Angkor etterlater ingen likegyldige. Og strandelskere foretrekker å dra til det populære kubanske feriestedet Varadera (Cuba) eller badebyen Sihanoukville (Kambodsja).

Også i februar er turistsesongen i full gang i mange tropiske land, for eksempel på Maldivene eller Thailand. Når du velger en av disse destinasjonene, kan du nyte å slappe av på de uberørte korallstrendene, svømme i det blå havet, gå blant frodig tropisk vegetasjon.

Februar-turer til De forente arabiske emirater er populære, for eksempel til Dubai eller Sharjah. Her kan du alltid stole på det høyeste servicenivået, hoteller i De forente arabiske emirater er ofte store underholdningssentre, på hvis territorium det er sports-, shopping- og kulturfasiliteter.

Men med barn er det best å dra til Tyrkia eller Egypt. Etter lokale standarder er februar relativt kult her, men etter vår er det skikkelig sommer, men uten den svimlende varmen. Både i Tyrkia og i Egypt finner du alltid mange badeland og lekeplasser for barn.

Men du kan slappe av i februar, ikke bare på strendene, fordi denne måneden i Europa regnes som en av de mest mettede med alle slags helligdager og feiringer. Hvert europeisk land tar tradisjonelt farvel med et bekymringsløst liv før faste, så støyende og fargerike karnevaler holdes i mange store byer. Hvis du reiser til Nice, Venezia eller Verona i februar, får du mange uforglemmelige og levende inntrykk.

Anbefalt: