Hva Skal Jeg Gjøre På En Fest?

Hva Skal Jeg Gjøre På En Fest?
Hva Skal Jeg Gjøre På En Fest?

Video: Hva Skal Jeg Gjøre På En Fest?

Video: Hva Skal Jeg Gjøre På En Fest?
Video: Hva skal vi gjøre? 2024, Kan
Anonim

En fest er en fin måte å ha det bra med venner. For at ferien skal bli en suksess, er det imidlertid bedre å tenke på fritiden og underholdningen for de fremmøtte på forhånd.

Hva skal jeg gjøre på en fest?
Hva skal jeg gjøre på en fest?

En fest er ikke bare et vennemøte, en god fest og alkoholholdige libations. En god fest er først og fremst en følelsesmessig drivkraft, gleden av å kommunisere med mennesker og en rekke underholdninger. Jo mer original manus, jo bedre blir festen.

For at kvelden du har organisert skal bli en suksess, må du først tenke over ikke bare menyen, men også aktivitetene for gjestene. Hvis du inviterer folk, hvorav noen er fremmede, må du passe på å introdusere dem for hverandre. For å gjøre dette kan du forberede korte taler på forhånd (for eksempel: "Ivan er et datageni og bare en god person. Han er flott på ski og er uunnværlig på dansegulvet") eller introdusere gjestene dine improviserte.

Ikke la tomme rom være, planlegg tiden din så nøyaktig som mulig. Sett for eksempel av 15-20 minutter for å bli kjent, og la gjestene gå til rommet der hovedhandlingen vil finne sted. Du kan legge ned ytterligere 30 minutter for en liten buffé, og deretter gå videre til kveldens temaprogram.

Partene kan være tidsbestemt til enhver anledning: utdrikningslag, feiring, kalenderferie, etc. Dette kan allerede være temaet for kvelden, eller det kan utfylle temaet du velger. Gjestene må informeres på forhånd dersom de planlegger en kleskode. Gi dem også beskjed om formatet og temaet til arrangementet.

Vurder konkurranser. Disse kan være de vanlige "forfester", "burime" (du kan for eksempel komplisere oppgaven ved å tillate bruk av utelukkende moderne slangord), "charades". Velegnet for å opprettholde morsomme "Twister" - det bryter raskt ned barrierer for vanskelighet, selv mellom fremmede.

Hvis du ønsker det, kan du tilberede små suvenirer til dine gjester - lommekalendere med morsomme påskrifter som minner om festen, penner, nøkkelringer.

Den gjennomtenkte organisasjonen av festen vil ikke la noen av gjestene kjede seg eller føle seg flau.

Anbefalt: