Hva Du Skal Gi Din Beste Venn

Innholdsfortegnelse:

Hva Du Skal Gi Din Beste Venn
Hva Du Skal Gi Din Beste Venn

Video: Hva Du Skal Gi Din Beste Venn

Video: Hva Du Skal Gi Din Beste Venn
Video: Moro med din beste venn 🤩 #shorts 2024, Kan
Anonim

Hvis du har kjent vennen din i mange år, vet du sannsynligvis all hennes smak. Derfor velger du med selvtillit gaven hun vil glede seg over. Og hovedkriteriet for å velge en gave til din beste venn vil ikke være hvor mye penger som er igjen på butikkdisken, men kjærestenes skinnende øyne.

Hva du skal gi din beste venn
Hva du skal gi din beste venn

Bruksanvisning

Trinn 1

Presenter din beste venn med en mesterklasse i en av typene håndarbeid. Silkemaling, decoupage, toving, smykker - dette er ikke en fullstendig liste over hva forskjellige feriebyråer eller hobbysentre tilbyr. Uansett hvilken teknikk du velger for kjæresten din, vil hun motta både kunnskap og ting som hun vil gjøre med egne hender i gave. Og det er mulig at dette vil være det første skrittet mot en stor hobby i kjærestens liv.

Steg 2

Håndlagde gaver i tekstilteknikk fortjener spesiell oppmerksomhet. Utvalget av produkter laget av mestere innen kunst og håndverk er rett og slett stort. For en venn kan du velge en veske, en kosmetisk veske, en veske, en notatbok, tekstilsmykker i et bredt utvalg av stiler og farger. En unik vare av høy kvalitet kan kjøpes på forskjellige nettsteder som selger håndverk, på kunst- og håndverksutstillinger og i butikker. Eller du kan gi et par ting i samme stil. Velg for eksempel en veske og en kosmetisk veske til din beste venn. Det viktigste er å gjøre det på forhånd for å være i tide til ønsket dato.

Trinn 3

Har vennen din massevis av smykker? For å holde dem alltid i orden, gi henne tilbehør for å lagre dem. Det kan være en original henger eller smykkeskrin. Boksen er veldig praktisk å bruke. Hvert smykke har sin egen avdeling. Armbånd, ringer, anheng er alltid enkle å finne. Eller kanskje et panel med spesielle fester for smykker vil være en gave. Det er veldig praktisk - det vil dekorere interiøret og gi fordeler.

Trinn 4

Silketørklær og skjerf er dyre, men deilige. Naturlig silke vil vare lenge, beskytte deg i varmt vær og legge til sjarm i garderoben din. Dette er klassiske ting som er elsket og slitt med glede. Blant fargene og mønstrene til dette tekstiltilbehøret kan du alltid finne en som passer til din venns smak. Og du kjenner smaken av det - det er ikke forgjeves at du har vært sammen i så mange år. Forresten, du kan lage en fantastisk dekorasjon av et skjerf ved å tre en ring gjennom de to endene av skjerfet eller feste en tekstilblomst.

Anbefalt: