Hvordan Er Alkoholruter I Moskva

Hvordan Er Alkoholruter I Moskva
Hvordan Er Alkoholruter I Moskva

Video: Hvordan Er Alkoholruter I Moskva

Video: Hvordan Er Alkoholruter I Moskva
Video: Агрогороскоп с 11 по 13 октября 2021 года ПЛЮС 2024, April
Anonim

Mer nylig har det dukket opp en ny tjeneste i Moskva - bar-turer eller tematiske alkoholruter gjennom drikkevirksomheter. En tur til kjente, og ikke så, barer ledsages av en profesjonell bartender, som gir verdifulle kommentarer i prosessen, snakker om fordelene, variantene og kvalitetene til denne eller den andre drikken, om hvordan den skal drikkes riktig.

Hvordan er alkoholruter i Moskva
Hvordan er alkoholruter i Moskva

Alkoholruter går gjennom Moskva i regi av Moscow Bar Tour-tjenesten og blir kunngjort på siden på sosiale nettverk. For å delta, må du sende en søknad på e-post eller skrive en melding på Facebook. Kostnaden for deltakelse i bar-turen er fra 800 til 1200 rubler, den inkluderer en gratis alkoholholdig cocktail. Bekreftelse på deltakelse er en inngangsbillett levert av en kurer på adressen som er angitt i søknaden.

En gruppe på 15-20 personer samles på det angitte stedet, som, sammen med en fotograf og en bartender, omgår 6-10 drikkevirksomheter. Reiseplanen blir noen ganger forhandlet på forhånd hvis bareturen er viet til bekjentskap med en bestemt type alkoholholdig drikke. I tilfelle temaet ikke er kunngjort på forhånd, intervjuer den medfølgende bartenderen deltakerne på ruten om deres preferanser og hvordan de er krydret i kamper med den grønne slangen. Under turen på etablissementene får hver deltaker profesjonelle anbefalinger fra bartenderen om drikke og cocktailer. Mange av dem er kanskje ikke på standard barmeny, men de vil bli tilbudt turdeltakerne.

Ideen om slike alkoholholdige ruter rundt i byen er ikke ny, men et særtrekk ved Moskva er tilstedeværelsen i gruppen av en guide-bartender med et ekskursjonsprogram og en kleskode som gjør arrangementet til et spennende eventyr. Noen ganger kan deltakere for eksempel bli bedt om å kle seg i nautisk stil, noen ganger i dress med sløyfe, noen ganger i strakte joggebukser og en alkoholholdig T-skjorte. De som ønsker kan fortsette det de har begynt på kvelden, om morgenen, på en berusende tur. Du kan komme til ham i det du vil - spor av bakrus i ansiktet ditt vil være nok.

Når det gjelder kleskoden til andre bedrifter, går deltakerne på alkoholruten etter avtale med administrasjonen deres gjennom dem uten hindringer og uten kø. I tillegg til billetten må de ha med seg en viss sum penger i ikke veldig store regninger, for ikke å vente på endring etter smaksprøver.

Anbefalt: