Hvordan Feire Nyttår Med Helsemessige Fordeler

Hvordan Feire Nyttår Med Helsemessige Fordeler
Hvordan Feire Nyttår Med Helsemessige Fordeler

Video: Hvordan Feire Nyttår Med Helsemessige Fordeler

Video: Hvordan Feire Nyttår Med Helsemessige Fordeler
Video: Slip af med det inden udgangen af 2021 for at møde 2022 med penge og rigdom 2024, Mars
Anonim

Snart kommer den forventede og elskede ferien av mange - nyttår. På dette tidspunktet er det få som har ideen om at du kan feire nyttår ikke ved å spise festlige retter og drikke drikke, men med konkrete helsemessige fordeler. Prøv å fjerne dine egne stereotyper og se på nyttår på en helt annen måte.

Hvordan feire nyttår med helsemessige fordeler
Hvordan feire nyttår med helsemessige fordeler

Inntil nå forbinder de fleste nyttårsaften med et dekket bord, som må ha et stort utvalg av deilig mat og drikke. Men kanskje det er verdt å gi opp gamle vaner og tilberede sunne og smakfulle retter som forbedrer humøret ditt? Og magen vil bare fortelle deg "takk!" Finn eller kom med oppskrifter på grønnsaker og frukt: det kan være salater, gryteretter, sylteagurk, syltetøy eller frukt og grønnsaker i sin naturlige form. Selv alles favoritt nyttårssild under en pels kan kokes uten saltfisk, men med deilig nori tang eller sammen med tang.

Ønsker å føle letthet, munterhet og kjenne en bølge av energi i løpet av ferien, forbered grønne salater til nyttårsbordet. Valget av nødvendige produkter, greener i butikkene er nå stort. Eksperiment, prøv nye smaker. For å gjøre salatene mer tilfredsstillende, tilsett Adyghe-ost eller tofu til dem.

Alkoholholdige drikker kan lett erstattes med alkoholfrie. Du kan lage deilig grog eller gløgg uten å tilsette vin. Hvis du tilfører ingefær og nellik til den valgte drinken, vil du ha en fullstendig følelse av at grader er tilstede i den.

Godt ferietips: Sørg for å drikke rikelig med vann. Dette er for det første nyttig, og for det andre vil det lindre overspising, forbedre fordøyelsen, bidra til å raskt fjerne forskjellige skadelige stoffer fra kroppen.

Hvis du ikke lykkes i det hele tatt å nekte tradisjonelle retter, så følg moderasjonsregelen i alt. Du trenger ikke å prøve å spise alt på en gang, noen ganger vil du ha øynene dine, men magen motstår. I dette tilfellet er det bedre å lytte til magen.

Ikke sitte rundt bordet, fordi vinterferien ikke bare er en fest for magen. Ta deg tid og gå ut på gaten i et støyende vennlig selskap eller sammen med familien. Frisk luft og feststemning vil bare ha nytte. I tillegg vil aktiv vinterrekreasjon - ski eller skøyter, spille snøballer, lage snømenn eller bare vandre langs snødekte, men lyst dekorerte gater - bidra til å forbrenne kalorier, stimulere stoffskiftet og gjenopprette den nødvendige tonen til menneskekroppen. tapt under et passivt fritidsfordriv.

Anbefalt: