Fordeler Og Ulemper Med Matchende Brudepikekjoler

Fordeler Og Ulemper Med Matchende Brudepikekjoler
Fordeler Og Ulemper Med Matchende Brudepikekjoler

Video: Fordeler Og Ulemper Med Matchende Brudepikekjoler

Video: Fordeler Og Ulemper Med Matchende Brudepikekjoler
Video: How To Pick The Perfect Bridesmaid Dress 2024, April
Anonim

En trend som har kommet til oss fra vest, får fart: kjole brudepiker i samme kjoler. I tillegg til de åpenbare fordelene, kan du finne den andre siden av mynten.

Fordeler og ulemper med matchende brudepikekjoler
Fordeler og ulemper med matchende brudepikekjoler

Selvfølgelig ser brudepiker i identiske kjoler veldig vakre og imponerende ut på bilder. I tillegg setter de positivt ut personligheten og kjolen til bruden, samsvarer med bryllupets generelle stil og fargevalg. Nylig har variasjoner vært populære: kjoler i samme stil, men i forskjellige farger eller nyanser - fra lys til mørk.

Faktisk er dette langt fra en ny trend: selv i det gamle Roma var brudens "følget" kledd i de samme kjolene, men også brudekjoler. Men det hadde en symbolsk betydning, og ble ikke gjort av hensyn til et bilde på Instagram.

Etter å ha sett på de vakre bildene, må du vurdere situasjonen for bryllupet ditt. For det første er dette ytterligere økonomiske kostnader. Er gjestene klare til å betale for skreddersøm eller kjøp av kjolen? I Europa er det vanlig at bruden bærer hele eller deler av kostnadene.

For det andre har ikke alle jenter en ideell figur: noen passer kanskje ikke til en stil eller farge. Men her kan du finne et kompromiss hvis kjolene er designet i samme fargevalg, men de kan være i hvilken som helst stil og nyanse.

For det tredje vil ikke alle jenter glede seg over å være en "bakgrunn" for fotografier og et slags dekorativt element. Tross alt vil en ekte kvinne føle seg som en individualitet selv i andres bryllup, og for noen er en dårlig drøm å møte samme kjole på ferie.

I tillegg anser mange allerede denne trenden som uoriginal og kjedelig.

I alle fall bør du ikke sette venninnene foran fakta og forplikte seg til å kle deg slik du vil. For en start er det bedre å spørre om de liker denne ideen og diskutere den økonomiske siden av saken. Da vil alle føle seg komfortable i bryllupet.

Anbefalt: