Hvordan Tro På Mirakler

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Tro På Mirakler
Hvordan Tro På Mirakler

Video: Hvordan Tro På Mirakler

Video: Hvordan Tro På Mirakler
Video: Mirakler - Spør om tro (6) 2024, Kan
Anonim

Mirakler skjer med de som tror på dem. Alle barn tror på mirakler. Hvis du spør et barn hva som har skjedd med ham i løpet av dagen, vil barnet sikkert fortelle deg mange interessante ting. Men hva med oss voksne? Hvis vi glemmer mirakler, slutter de å skje med oss, og så blir vi overrasket og sier at mirakler ikke skjer. Den magiske loven om mirakler: mirakler skjer ikke med de som glemmer dem og slutter å tro på dem. Derfor, for at mirakler skal skje, trenger du bare å huske dem, tro på dem, og de vil definitivt komme til deg!

Hvordan tro på mirakler
Hvordan tro på mirakler

Bruksanvisning

Trinn 1

Alt er veldig enkelt. For å tro på mirakler, må mirakler skje. Mirakler vil sikkert komme til deg hvis du begynner å ta hensyn til dem, hvis du lærer å legge merke til dem. Hvis du ønsker det, kan du finne mange bevis for at mirakler eksisterer. Finn noen eksempler på mirakuløse hendelser som skjedde i verden som er spesielt interessante for deg.

Steg 2

Tenk på hva mirakler er for deg personlig. Har du tenkt? Skriv ned tankene som kommer til deg. Bedre å ha en spesiell notisbok eller et album, som for eksempel kan kalles "My Book of Miracles." Du kan tenke på ditt eget navn for din personlige Mirakelbok.

Trinn 3

Husk hvilke fantastiske ting som allerede har skjedd med deg i livet ditt. Og de var obligatoriske, du trenger bare å prøve å huske. Husker du? Skriv det ned i Miraklerboka.

Trinn 4

Mirakler er forskjellige - store og små. Når du har startet Miraklerens bok, kan du skrive ned til og med mindre mirakuløse hendelser som har skjedd med deg. Du vil begynne å legge merke til det fantastiske rundt deg. Og dermed vil mirakler begynne å bli tiltrukket av livet ditt. Oppgaven på dette stadiet er å lære å legge merke til selv de mest iøynefallende miraklene. Ikke glem å skrive ned miraklene som skjer med deg i den magiske boka. Du kan lage en spesiell seksjon i boken med en tabell, hvis kolonner heter: dato / mirakuløs.

Trinn 5

For å tiltrekke mirakler, er det nyttig å lage din personlige liste over favorittord, som i deres betydning er relatert til ordene "mirakler", "fantastisk". Skriv ned ordene - dine egne assosiasjoner for mirakler. For eksempel: magi, eventyr, tryllestav, nyttår, julenissen, tegneserier, gaver … Jo flere slike ord du kan skrive, jo bedre. Vis fantasien!

Trinn 6

Prøv å sette av 5 minutter hver dag i en måned for å reflektere over mirakler. Videre mediterer på mirakler når du vil. Skriv ned dine interessante tanker i Books of Miracles.

Trinn 7

Prøv å komme med ditt eget eventyr. Skriv ned historien din. Fortell historien din til alle du vil.

Trinn 8

Snakk om mirakler med barna dine. Barn har alltid noe å fortelle om dette emnet.

Trinn 9

Tenk selv hva annet godt og interessant du kan gjøre for å tiltrekke mirakler i livet ditt. Implementer det du har i tankene!

Anbefalt: