Hvordan Velge Bryllupssmykker

Hvordan Velge Bryllupssmykker
Hvordan Velge Bryllupssmykker

Video: Hvordan Velge Bryllupssmykker

Video: Hvordan Velge Bryllupssmykker
Video: Hvordan lage smykker | Håndlagd anheng i sølv med topas 2024, Kan
Anonim

Brudens bryllupsutseende vil ikke være komplett uten spesielt tilbehør. En liten, men veldig viktig detalj er kostymesmykker. Det er veldig vanskelig å finne denne typen smykker til en brudekjole. Hva bør bruden stole på i en slik situasjon? Hvordan finner du riktig smykke? Det er flere regler som hjelper deg med å velge de riktige smykkene.

Hvordan velge bryllupssmykker
Hvordan velge bryllupssmykker

Denne regelen anses å være nøkkelen til et vellykket bryllup. Hvis brudekjolen din tilhører den gamle stilen (for eksempel gresk), bør smykkene velges i denne stilen. For en kjole i gresk stil matches smykker harmonisk med den. Du kan kjøpe ferdige sett med smykker, de vil definitivt kombineres med hverandre. Du bør ikke kjøpe smykker separat, da vil det være vanskelig å finne den rette kombinasjonen.

Det viktigste er ikke å overdrive det. Ikke bruk for lyse smykker, ellers kan du gå deg vill i bakgrunnen. I dag er det veldig fasjonabelt å være raffinert og elegant. Det skal ikke være unødvendige detaljer i bildet ditt. Hvis du ikke vil dekorere nakken din med en kjede eller et halskjede, så velg i dette tilfellet store øreringer.

  • bruk aldri metall i forskjellige farger;
  • smykker av gull nyanser passer ikke til en hvit kjole;
  • hvis kjolen din har en litt kremaktig eller grå nyanse, vil den passe bra med gull- og sølvfarger.
  • beige smykker er egnet for en elfenbenskjole;
  • de samme smykkene, litt forskjellige i tonen, er egnet for fargede brudekjoler.

Dette er et veldig viktig poeng å vurdere når du velger et smykke til en brudekjole. Hvis kjolen din er utenfor skulderen med en hjerteformet utringning, vil alle slags halskjeder og anheng fungere med den. Og et antrekk med en båtformet utringning eller en stående krage, det er bedre å ikke dekorere med smykker. En anhengskjede er perfekt for en kjole med V-hals.

Prøv å følge disse reglene for å holde utseendet ditt komplett og stilig. Og viktigst av alt, husk at ingen lyse smykker kan overskygge din indre utstråling, som utstråler lykke og glede, så vel som glinsen i øynene dine.

Anbefalt: