Hvordan Feire Kattens år

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Feire Kattens år
Hvordan Feire Kattens år

Video: Hvordan Feire Kattens år

Video: Hvordan Feire Kattens år
Video: Автоматическая кормушка для кошек и собак. Автокормушка Automatic Pet Feeder 4PLDH5001 с таймером. 2024, April
Anonim

Mens kineserne feirer 2011 som Kaninens år, sier den vietnamesiske dyrekretsen at det er Kattens år. Mennesker født i år er ambisiøse, talentfulle, følsomme, medfølende og tålmodige. Dette året vil være spesielt vellykket for dem. I likhet med alle andre år i henhold til den østlige kalenderen, må kattens år møtes i samsvar med symbolet.

Hvordan feire kattens år
Hvordan feire kattens år

Bruksanvisning

Trinn 1

Først og fremst er det nødvendig å hylle årets symbol - den metalliske hvite katten / kaninen. Pynt derfor hjemmet ditt i delikate hvite farger og forskjellige metallgjenstander. Disse inkluderer - figurer av katter, kranser, vaser med bildet av en katt eller en kanin, lysestaker og figurer av årets symboler.

Steg 2

På festbordet skal det være retter som katten / kaninen foretrekker. Men i intet tilfelle skal det være kaninkjøttretter. Den beste løsningen vil være en rekke salater, fiskeretter, kanapeer, frokostblandinger, kalde snacks.

Trinn 3

Fargene i år er forskjellige pastellfarger og toner, og materialene er overveiende naturlige. Derfor vil et utmerket antrekk for å feire det nye året være klær laget av naturlige stoffer (silke, ull, bomull) i beige og brune farger, og smykker skal være laget av originalt hvitt metall.

Trinn 4

Husk også at du ifølge østlig tro på nyttårsaften må skremme bort onde ånder, noe som betyr at en ferie uten støyende smekkere og lyse fyrverkeri ikke vil være komplett.

Anbefalt: