Hvordan Skrive Et Brev Til Julenissen Med Eksempler

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Skrive Et Brev Til Julenissen Med Eksempler
Hvordan Skrive Et Brev Til Julenissen Med Eksempler

Video: Hvordan Skrive Et Brev Til Julenissen Med Eksempler

Video: Hvordan Skrive Et Brev Til Julenissen Med Eksempler
Video: №551 Празднуем НОВЫЙ ГОД в Москве 🎇🎆 |🎁🎁🎁 ОТКРЫВАЕМ ПОДАРКИ весело | БОЛЬШАЯ КОРОБКА ПОДАРКОВ 2024, April
Anonim

Nyttårsferien som nærmer seg tvinger mange foreldre til å ta seg av gaver til barna sine. En av de mest imponerende barndomsopplevelsene er når et barn sender sitt eget brev til julenissen.

Hvordan skrive et brev til julenissen med eksempler
Hvordan skrive et brev til julenissen med eksempler

Hvordan komponere teksten til brevet riktig, og hva er de viktigste faktaene som skal angis i den

I begynnelsen av brevet til julenissen må du hilse på ham og huske å takke ham for det gode arbeidet og gavene du mottok tidligere. Da må du presentere deg selv og skrive noen interessante fakta om barnet: noen prestasjoner, hobbyer, fortjenester, interesser og så videre. Og allerede, basert på disse dataene, angir hvilken gave han ønsker å motta fra julenissen. Du kan skrive hvorfor denne gaven, og ingen andre.

Foreldre skal skrive et brev med barnet sitt, selv i minste alder. Etter å ha sendt den, vil han vente på svar og gave. Men tutuen må jobbe hardt og oppfylle forespørselen som er skrevet til julenissen. For at barnet ditt ikke skal be om noen uoppnåelige ønsker, er det nødvendig å forberede ham på forhånd for dette og forklare at den gamle bestefaren ikke vil bringe store ting, akkurat som han ikke vil være i stand til å kjøpe de dyreste gavene.

Hei kjære julenisse!

Katya Ivanova skriver til deg. Jeg er 6. Jeg går ikke på skolen ennå og går i barnehagen. Julenissen takker for gavene du fikk i fjor. I løpet av denne tiden har jeg vokst opp og har allerede lært å lese og skrive. Hele året oppførte jeg meg godt og adlød foreldrene mine. Julenissen, jeg kan be deg gi meg en vakker snakkende dukke. Jeg elsker å leke leker hjemme, og jeg har en ny kjæreste !!!

Bilde
Bilde

Hei Dedushka Moroz!

Jeg ønsket å skrive et brev til deg veldig lenge. Jeg heter Anton og er 9 år gammel. Jeg studerer på skolen og går i tillegg på Barnas kunstskole. Jeg liker veldig godt å tegne. Julenissen kan du be om ekte kunstneriske malinger som vil hjelpe meg å tegne vakre bilder.

Anton.

Avhengig av yrke og hobbyer for barnet ditt, er forskjellige konstruktører, roboter, dukker, myke leker, telefoner, nettbrett, skøyter, en ball og mange andre egnet som en gave. Det er viktig på denne ferien å glede barnet ditt og få det til å smile.

Brevet må legges i en vakker konvolutt og sendes til julenissen. Videre kan du virkelig sende det til adressen i Veliky Ustyug:

Eller du kan bare hente det og bestille et svar fra julenissen via post på et hvilket som helst nettsted på Internett. Vel, og kjøp en gave selv.

Anbefalt: