Hvordan Komme Med Et ønske På Julaften

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Komme Med Et ønske På Julaften
Hvordan Komme Med Et ønske På Julaften

Video: Hvordan Komme Med Et ønske På Julaften

Video: Hvordan Komme Med Et ønske På Julaften
Video: Alle mot En 2024, Mars
Anonim

En av årets lyseste høytider er jul. På denne dagen, som på de fleste høytider, forventer mange mennesker et mirakel. Og den som tror på muligheten vil alltid vente. Vel, for å hjelpe mirakler med å finne deg - gi et ønske.

Vær naiv i dine ønsker som barn, så blir du hørt
Vær naiv i dine ønsker som barn, så blir du hørt

Bruksanvisning

Trinn 1

Det ideelle ville være å ønske noe i tempelet, men hvis du ikke klarer å gå til gudstjenesten, ikke bli motløs. Hjemme kan du også be himmelen for de elskede. Siden Kristi fødsel er en lys, ortodoks høytid, tenk før du ønsker noe. I intet tilfelle skal ditt ønske skade noen. Ja, og det er bedre å ikke tenke på materielle fordeler, spesielt hvis dette er noe du kan leve uten. Fokuser på åndelige ønsker, familieforhold. Du kan be om fødselen til et barn, for julen er perfekt for dette.

Steg 2

Den viktigste tiden for jul er julaften. Det vil si natten fra 6. til 7. januar. Det var på denne tiden Jesus Kristus ble født. Denne kvelden er magisk. Hvis du har noe å spørre om, kan du gå ut og ønske deg og se på himmelen. Be til Faderen, be ham hjelpe deg. Det er best å komme med ønsker som angår deg personlig. Du kan imidlertid også be noen nær deg om helbredelse.

Trinn 3

Tegn en engel og klipp den ut av papir. Tegn ett øye for ham og gi et ønske. Så snart du ser at ønsket ditt har begynt å gå i oppfyllelse, må du tegne det andre øyet. Skjul figuren og ikke vis den for noen.

Trinn 4

På ettermiddagen 7. januar, tenn et lys foran ikonet til Jesus Kristus, tenk på ditt ønske, vend deg igjen til himmelen med en forespørsel om å oppfylle det. Tenn et rødt lys i huset og la det brenne ut til slutt. Prøv å vie denne kvelden og natten til jul til tankene dine om å oppfylle ditt ønske. På jul vil de lyseste og snilleste ønskene sikkert bli hørt i himmelen. Hvis du ikke synes noe ille, uærlig, vil du definitivt bli hørt, og snart vil dine ønsker gå i oppfyllelse.

Anbefalt: