Hvordan Feire Julesanger

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Feire Julesanger
Hvordan Feire Julesanger

Video: Hvordan Feire Julesanger

Video: Hvordan Feire Julesanger
Video: De 7 frække julesange 2024, April
Anonim

Sanger betyr en gammel slavisk tradisjonell høytid, som er assosiert med solverv om vinteren. Med kristendommens ankomst ble denne feiringen tidsbestemt til å falle sammen med Christmastide.

Hvordan feire julesanger
Hvordan feire julesanger

Bruksanvisning

Trinn 1

Gjør kostymene dine klare. Som regel, etter tradisjon, går mummere til julesanger. Derfor må du kle deg på den mest passende måten. Det er ikke nødvendig å sy eller kjøpe ekte fancy kjole. Du kan ganske enkelt lage det nødvendige antallet masker med egne hender for deg selv, så vel som for dine slektninger. Masker bør varieres: en heks, dyr, brownies og mange andre eventyrfigurer.

Steg 2

Sett på en gammel saueskinnfrakk slik at pelsen vender ut. Dekorer deretter hodet med små horn eller bruk en parykk. Fest deretter noen fargede bånd på deg selv.

Trinn 3

Ta med konfetti og streamers for å skape en morsom, festlig stemning.

Trinn 4

Gå gjennom tunene og med hjelp av korte sanger ønsker eierne lykke, velstand og velvære i det nye året. Det er best å tenke på sangteksten på forhånd. Du kan bruke ferdige sanger. Du finner dem på Internett.

Trinn 5

Husk alle sangene for ikke å glemme tekstene under opptredenen. Når du synger til naboens hus eller leiligheter, syng i kor og følg med sang med lystige danser. Tross alt må du gjøre et anstendig inntrykk på eierne slik at de belønner deg med gaver. Dryss streamers og konfetti over dem. Prøv å fange dem med din glede, og be dem deretter fortsette med julesanger.

Trinn 6

Ta med et par poser eller en stor pose der du kan oppbevare gaver. Vanligvis presenteres søte kjeks, pepperkaker eller godteri. Jo mer du forherliger eierne, jo mer får du forskjellige søte matvarer fra dem.

Trinn 7

Rull en snømann på gaten eller start en snøkamp. Det viktigste er at alle deltakerne i sangen kan være med på denne underholdningen.

Trinn 8

Spis de mottatte godbitene med alle sangene. Ha et stort teselskap ved ett stort bord.

Anbefalt: