Hva Skal Jeg Gi En Baby I 1 Måned

Innholdsfortegnelse:

Hva Skal Jeg Gi En Baby I 1 Måned
Hva Skal Jeg Gi En Baby I 1 Måned

Video: Hva Skal Jeg Gi En Baby I 1 Måned

Video: Hva Skal Jeg Gi En Baby I 1 Måned
Video: ОЖИДАНИЕ или РЕАЛЬНОСТЬ! ИГРЫ в РЕАЛЬНОЙ ЖИЗНИ! Маленькие кошмары 2 в реальной жизни! 2024, Kan
Anonim

Å velge riktig gave er ofte et alvorlig problem. Hva kan vi si om tilfeller der en gave er beregnet på en liten baby til ære for den første måneden i livet hans. Så hva kan du gi en baby som bare er en måned gammel?

Hva skal jeg gi en baby i 1 måned
Hva skal jeg gi en baby i 1 måned

En vinn-vinn-gave - et leketøy

Gaven skal være nødvendig og nyttig, både for barnet selv og for foreldrene. En måned gammel baby kan ennå ikke ta tak i gjenstander med hendene, men han skiller allerede ut lyse farger, reagerer godt på lyder og undersøker med interesse hva som skiller seg ut mot den generelle bakgrunnen. Derfor vil en stor skraller eller et anhengsleke som kan festes til veggen på en barneseng eller barnevogn, fungere som en god gave. Det viktigste er at den er vakker, fargerik, uten små detaljer. Et slikt leketøy vil sikkert tiltrekke barnets oppmerksomhet. Opphenget er spesielt godt egnet, som avgir en stille melodisk ringing når den er vippet.

I butikken kan du se slike mobile leker i forskjellige konfigurasjoner, for eksempel er det anheng på salg som har en innebygd projektor.

Du kan donere bleier eller hudpleieprodukter for babyer. Et lager med bleier i 1-2 måneder, presentert som en gave, vil sikkert glede foreldrene til barnet, og vil være til nytte for babyen. Barnas kosmetikk vil også være en god gave: forskjellige kremer, støvpulver. Du kan presentere et ferdiglagd førstehjelpsutstyr til barn.

Det er bedre å sjekke med babyens foreldre på forhånd hvilke babykosmetikk som er å foretrekke for dem.

Kjøp en bok, fordi barna trenger å lese fra barndommen. Prøv å holde tegningene lyse og store.

Gave "for fremtiden"

Hvis alt ovenfor virker for vanlig, kan du trygt presentere en gave designet for eldre barn, med ordene: "Dette er for deg å vokse!" Et utviklende teppe, arena, gyngebord og mye mer vil sikkert glede både foreldrene til anledningens helt, og ham selv når han vokser opp litt.

Mange følger skikken med å gi barnet sitt en sølvskje når den første tannen bryter ut. Men det kan også presenteres som en gave på forhånd når babyen er 1 måned gammel.

Du kan også gi barnet et sett med klær for å vokse. Eller presentere noen husholdningsapparater som babyens mor vil bruke når han blir litt eldre, for eksempel en blenderdamper.

Endelig er et godt gavealternativ penger. Gi barnets foreldre en konvolutt med ordene: "Vi tenkte lenge på hva vi skulle gi den lille, og bestemte oss for at mamma og pappa vet bedre!" Da kan du være sikker på at babyen virkelig vil få en nødvendig og nyttig gave. Hvis det er vanskelig å gi penger, kjøp et gavekort i en butikk for barnevarer.

Anbefalt: