Hvordan Tilbringe Valentinsdag På Skolen

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Tilbringe Valentinsdag På Skolen
Hvordan Tilbringe Valentinsdag På Skolen

Video: Hvordan Tilbringe Valentinsdag På Skolen

Video: Hvordan Tilbringe Valentinsdag På Skolen
Video: Застукала с моим парнем в день влюбленных! Что сделали Кукла Лол и Диппер? Фрэнки все узнала! 2024, April
Anonim

Til tross for at Valentinsdag ikke tilhører russiske nasjonale helligdager, feires den aktivt i Russland. Og skoler er ikke noe unntak, mange av dem, spesielt de med avanserte engelskstudier, har gjort denne ferien til en tradisjon.

Hvordan tilbringe Valentinsdag på skolen
Hvordan tilbringe Valentinsdag på skolen

Det er nødvendig

  • - veggaviser;
  • - postkasser for valentines;
  • - kjærlighetspostmenn.

Bruksanvisning

Trinn 1

Først og fremst skape en atmosfære av kjærlighet og feiring i skolen. Kunngjør rundt skolen noen dager før den store dagen at det blir et arrangement 14. februar. For å gjøre dette må du tegne oppslag, plakater og legge dem ut på skolen. Få andre lærere med på forberedelsene. Be dem snakke om den kommende ferien i klasserommene.

Steg 2

Lag små fargerike brosjyrer med historien om høytiden og distribuer dem rundt på skolen. På hovedplakaten angir du planen for hendelser som er planlagt for Valentinsdag. Utfordre hver middel- og videregående klasse til å tegne sin egen veggavis for dagen. Kjør deretter en konkurranse om den beste. Valget vil bli tatt av studentene selv ved hjelp av alle de samme hjertene. Det er klart at avisen som samler flest hjerter vil vinne.

Trinn 3

Lag postkasser. Ta vanlige pappesker, lim dem med vakkert papir, lim eller trekk hjerter på dem. Heng disse "postkassene" over hele skolen. Det er her studentene vil legge brev og valentines til vennene sine.

Trinn 4

Velg "postmen of love" fra ungdomsskoleelevene som skal levere post til klasser ved hver pause. Og slik at de ikke forvirrer noe, advar gutta på forhånd at det på valentinkortet er nødvendig å ikke bare skrive mottakerens navn, men også klassen.

Trinn 5

På feriedagen, om morgenen, henger du opp veggaviser tegnet av studenter. Etter å ha fullført leksjonene, ha et skolediskotek med et "søtt" bord. På den kan du invitere gutta til å velge kveldens konge og dronning. Dette kan også gjøres ved å stemme. Studentene vil elske denne konkurransen og vil gjerne delta i den.

Trinn 6

Hvis du kan gjøre alt riktig, vil studentene elske denne ferien. De vil gjøre det til en skoletradisjon og feire årlig.

Anbefalt: