Hvordan Underholde Gjestene Ved Bordet

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Underholde Gjestene Ved Bordet
Hvordan Underholde Gjestene Ved Bordet

Video: Hvordan Underholde Gjestene Ved Bordet

Video: Hvordan Underholde Gjestene Ved Bordet
Video: ТАКОГО ЕЩЕ НИКТО НЕ ВИДЕЛ! Узнав это СЕКРЕТ, ты никогда не выбросишь пластиковую бутылку! 2024, April
Anonim

Nesten enhver ferie i Russland begynner med en fest. Og når alle allerede er mette og drakk litt, bør du gå videre til morsomme spill slik at gjestene ikke kjeder seg. Med morsomme og interessante spill vil du imponere, og de vil sikkert komme til deg igjen.

Underhold gjestene
Underhold gjestene

Det er nødvendig

Kort, papir, penn, hatt

Bruksanvisning

Trinn 1

Spill mafia da det er veldig praktisk å spille ved bordet. Reglene er veldig enkle. Verten distribuerer kort som vil dele de fremmøtte i to leirer: mafiaen og sivile. Hvis du ikke har spesialkort, så bruk vanlige spillkort. Det burde være flere sivile enn mafiaen. Hvis bare ti personer er involvert i spillet, er to spillere nok til å spille rollen som mafiaen. Når rollene er tildelt, sier moderatoren: “Byen sovner. Mafiaen våkner. Mafiaen tar sitt valg. Oppgaven til sivile er å finne mafiaen før den “dreper dem.

Steg 2

For å ikke rive gjestene vekk fra bordet, spill krokodille. Det kreves to personer for å spille. En, presentatøren, tenker på et ord til en annen person, og han prøver å forklare det ved hjelp av bevegelser. Det viktigste er ikke å bruke ord, og jo vanskeligere ordet er, jo morsommere blir forklaringen.

Trinn 3

Den tredje måten er ønsket om spillet. Ta papirstykker, antallet deres skal samsvare med antall personer som er til stede. La alle skrive sine ønsker på den og legge dem i en hatt. Naturligvis innen rimelighet. Ønskene skal være de som alle kan oppfylle, være her og nå. Så bytter alle på å trekke ut arkene og begynner å gjøre det som står der. Som et resultat vil du underholde gjestene dine og ikke la dem kjede seg et øyeblikk.

Anbefalt: