Hva Blir Sommeren I Moskva Og Regionen

Hva Blir Sommeren I Moskva Og Regionen
Hva Blir Sommeren I Moskva Og Regionen

Video: Hva Blir Sommeren I Moskva Og Regionen

Video: Hva Blir Sommeren I Moskva Og Regionen
Video: Часть 1. Вяжем красивый и теплый бактус спицами. Оригинальный дизайн с кисточками и японским узором. 2024, April
Anonim

Selv om erfarne meteorologer er nølende med å gi langsiktige værmeldinger, er mange fremdeles ivrige etter å vite hvordan den kommende sommeren 2017 vil bli. Etter de unormalt lange frostene i vår, har denne saken blitt mer akutt enn vanlig. Hvilke andre overraskelser forbereder naturen for oss?

Hva blir sommeren 2017 i Moskva og regionen
Hva blir sommeren 2017 i Moskva og regionen

Ifølge Meteovesti ble mai 2017 rangert som nummer to i sen frost i hele den nylige historien om meteorologiske observasjoner i Moskva-regionen. Det var verre bare i 2004, da de sterkeste frostene skjedde 15. mai. I denne forbindelse lurer Moskovittene og innbyggerne i nærliggende regioner når de kan forvente oppvarming, og om det er verdt å stole på en mild, varm sommer?

I følge Roshydromet-spesialister er nøyaktigheten av langsiktige værmeldinger 58-81% - i de fleste tilfeller gjør den uforutsigbare naturen sine egne justeringer. Slike prognoser er beskrivelser av gjennomsnittlige meteorologiske parametere, som uttrykkes som et avvik fra klimatiske verdier som er karakteristiske for en bestemt sesong.

Sommerspådommer 2017: fakta og tall

Med ankomsten av kalendersommeren, tidlig i juni, kan moskovittene forvente frost: de første dagene av måneden kan termometeret falle til +5 grader om natten. Men andre halvdel av juni lover å bli skikkelig varm og solrik. Det forventes heller ikke kraftig nedbør.

Den første uken i juli vil luften varme seg opp til 33 grader Celsius. I Moskva og Moskva-regionen vil ikke termometeret synke under 17 grader om natten. Samtidig forutsier spådommer kraftig nedbør i hele landet vårt.

Tidlig i august lover været å være tørt og varmt, men i midten av måneden forventer eksperter et kaldt trykk. Temperaturen vil synke til 15-18 grader, regn begynner. Mot slutten av sommeren vil "høst" vær endelig bli etablert på det europeiske territoriet i Russland.

Anbefalt: