Hvor Du Skal Dra På Spydfiske I Moskva-regionen

Innholdsfortegnelse:

Hvor Du Skal Dra På Spydfiske I Moskva-regionen
Hvor Du Skal Dra På Spydfiske I Moskva-regionen

Video: Hvor Du Skal Dra På Spydfiske I Moskva-regionen

Video: Hvor Du Skal Dra På Spydfiske I Moskva-regionen
Video: Moskva zlatoglavaja 2024, April
Anonim

For mange mennesker er spearfishing først og fremst assosiert med havdypet. Imidlertid er det i Russland mange entusiaster av denne fascinerende aktiviteten, for hvem de beste jaktstedene er reservoarer i nærheten av store byer.

Spydfiske
Spydfiske

Når det gjelder byttestørrelsen, er sjøspydfiske selvsagt i tet. Men jakt, for eksempel i Moskva-regionen, tiltrekker seg mange med sin tilgjengelighet og ganske gode trofeer. Få mennesker har muligheten til å gå til sjøen mer enn en gang i året, så byttejegere går til lokale farvann, siden spydfiske er en av de mest spennende aktivitetene, hvis popularitet stadig vokser.

Så hvor i Moskva-regionen kan du jakte med en undervannspistol? Selvfølgelig, der det er klart vann. Dette er det viktigste kriteriet for en undervannsjeger.

Steder

Vanligvis, ved første anledning, tar hovedstadens undervannsjegere vei til følgende elver: Protva (midtløp, ikke sør for byen Borovsk); Lama (øvre og midtre rekkevidde, opp til Yaropolts); Svart (område av landsbyen Osheykino); Severka (opp til statsgården "Nikonovskoe"), Vorya (langs hele elven), Ustan-elven (landemerke - den andre mølldammen.)

Jeg må si at mange elver i Moskva-regionen er egnet for spearfishing, spesielt deres midtre og øvre del. I tillegg til disse elvene kan du jakte på Oka og i hovedstaden - på Moskva-elven. Du kan også se etter jaktlykken din i vannet i reservoarene Mozhaisky eller Ozerninsky, der det er ganske sjeldne fiskearter.

Troféer er som regel ikke veldig store, men for en ekte undervannsjeger er dette ikke så viktig. I vannet i elvene i Moskva-regionen kan du fange steinbit, gjedde, korskarpe, stor mort, gjedde, abbor, abbor, kylling, asp og mange andre fiskearter. Noen ganger her kan du få en ål, men av ganske stor størrelse.

Noen anbefalinger

Dessverre er det mulig å jakte lett i vannområder nær hovedstaden bare i de varmeste månedene av året - i juni og juli. Resten av tiden bør du dykke i en spesiell dress. Til dette kan vi legge til at uten denne drakten er det tilrådelig å holde seg i vann ved en temperatur på 16-18 ° C i ikke mer enn tretti minutter.

For spydfiske i Moskva-regionen, ville et ideelt våpen være en kort pistol - ikke mer enn en meter lang. Dette skyldes det faktum at det med en slik pistol er mye lettere å manøvrere mellom haker og busker i de smale elvene i Moskva-regionen. Når du går på jakt, må du ha med deg ekstra tips, helst entennt, med sammenleggbart skjegg, takket være at byttet ikke glir av harpunen.

Anbefalt: