Hvordan Ordne En Brudepris

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Ordne En Brudepris
Hvordan Ordne En Brudepris

Video: Hvordan Ordne En Brudepris

Video: Hvordan Ordne En Brudepris
Video: Del 1 tilrettelæggelse af undervisning i kanontekst 2024, April
Anonim

I lang tid har løsepenger til bruden vært en integrert del av hvert bryllup. Det er en morsom tradisjon med unge mennesker som deltar, med brudgommen som spiller hovedrollen. Brudgommen kommer for å hente bruden, men først må han tåle mange tester og interessante oppgaver. Gjenløsningen er alltid veldig støyende og morsom, og hovedbyrden for å forberede den faller på de skjøre skuldrene til vitnet og brudepiker. Stemningen til hele arrangementet vil avhenge av hvordan de forbereder seg på løsepenger.

Hvordan ordne en brudepris
Hvordan ordne en brudepris

Nødvendig

et interessant manus, konkurranser, hjelpere og godt humør

Bruksanvisning

Trinn 1

Husk at å kjøpe bruden er en mulighet for brudgommen til å vise sin veltalenhet, intelligens og hvor mye den unge mannen elsker sin forlovede.

Steg 2

For at løsepenger skal være morsomt og interessant, må du være godt forberedt på det. Ta denne saken på alvor. Ta deg tid og gjør ditt beste for at det skal føles lett og uanstrengt.

Trinn 3

Tenk først over scenariet og velg de nødvendige konkurransene. Det er ikke nødvendig å bruke det standard buyout-skriptet som brukes i mange bryllup. Kom opp med det selv, med fokus på interessene og hobbyene til gjestene. Gjør noe uvanlig som alle vil huske lenge.

Trinn 4

Når du velger en festturnering, må du huske å tenke på brudgommen. Tenk deg hvordan han vil føle og se ut når han gjør det. Vær nådig når du går gjennom en snikende løsepengeplan. Ikke inkluder konkurranser med vann, mel eller andre bulkprodukter. Etter dem kan brudgommen bli skitten og forbli skitten.

Trinn 5

Diskuter de forberedte konkurransene med brudgommen på forhånd, slik at han kan bestå alle testene med verdighet. Hjelp ham med å gjøre alt klart for løsepenger.

Trinn 6

Husk å avvikle tiden. Ikke utsett løsepenger. Den optimale tiden for løsepenger er ikke mer enn tretti minutter. Ellers vil det bli slitsomt ikke bare for gjester, men også for de unge. Hold øye med klokken for ikke å komme for sent til registrering.

Trinn 7

Be et vitne og venner hjelpe deg med å forberede og dekorere scenen. På forhånd kan du henge plakater med morsomme bilder og tegneserietekster på veggene i huset, inngangen og dørene til leiligheten. De skal ikke bare dekorere veggene. Prøv å bruke dem på alle mulige måter i konkurransene dine.

Trinn 8

Start løsepenger fra hagen og etter hvert som du fullfører oppgavene, la brudgommen nærme seg rommet der bruden er. Ikke glem at han ikke bare kan betale med penger, men også med sanger, danser, en morsom vits, samt forskjellige søtsaker og til og med vin.

Anbefalt: