Hvordan Lage Riktig Bryllupsbudsjett

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Lage Riktig Bryllupsbudsjett
Hvordan Lage Riktig Bryllupsbudsjett

Video: Hvordan Lage Riktig Bryllupsbudsjett

Video: Hvordan Lage Riktig Bryllupsbudsjett
Video: 💍SE DETTE FØR DU GIFTER DEG! | Bryllup og ekteskap - legg et godt fundament før din bryllupsdag 2024, April
Anonim

Bryllupsbudsjettet består av minst et par dusin artikler. Hvis bryllupet er med et lite antall gjester, vil det fortsatt være utgifter til brudekjoler, sminke og hår, bilkjøring, foto- og videofilming, middag. Muligens utdrikningslag. Bryllupsreise. Et luksuriøst bryllup vil legge til et bankett, showprogram, verter, manus og andre kostbare detaljer.

Bryllupsbudsjettering
Bryllupsbudsjettering

Å lage en liste over kostnader

Den første avgjørelsen tatt av brudeparet eller foreldrene deres er hvor høytidelig seremonien blir og hvor mange gjester som kan være. Derav følgende utgiftsposter.

Bryllupssted. Bryllupspalass eller organisering av et utendørs bryllup. I tilfelle en feiring utenfor stedet, legges kostnadene til å dekorere stedet for seremonien, verten for seremonien og musikalsk akkompagnement. Hvis et bryllup skal komme, vil en ekstra utgiftspost bli lagt til.

Den andre viktige komponenten i bryllupsbudsjettet vil være stedet for banketten, valget av bryllupsmeny og dekorasjonen av hallen. Her avhenger kostnadene direkte av antall personer som er invitert til bryllupet. Du kan takle problemet selv, du kan stole på en invitert vert eller invitere en profesjonell bryllupsplanlegger. Erfaringen viser at det er risikabelt og dyrere å spare på profesjonelle når man forbereder seg til et bryllup. Din oppgave er å ta et valg.

Derfor valget av verten for bryllupsfeiringen. Vanligvis er programlederen involvert i å løse spørsmål om scenariet til bryllupsaften, showprogram, invitere artister, iscenesette tekniske effekter og musikalsk akkompagnement av banketten. Kostnadene vil være klare etter at manus er avtalt for manus til gallakvelden til de inviterte kunstneravgiftene.

Viktige elementer i ethvert bryllup

Blomsterhandel. Dette viktige øyeblikket vil være til stede både i et bryllup uten gjester og i et storslått bryllup. Kostnadene for blomster og dekorasjon vil avhenge av årstiden, på omfanget av arrangementet, på kostnadene for blomsterhandler. Det kreves betydelig innsats og penger for å skape brudens utseende, sminke og brudekjole og sko. Brudgommen må velge kostyme og mange tradisjonelle detaljer.

Iscenesettelsen av bryllupsdansen blir populær. Derfor tar vi hensyn til kostnadene for iscenesettelse, dansetimer for bruden og brudgommen. Foreldre eller venner til de nygifte bør ta seg av utsmykningen av soverommet eller leiligheten, et luksuriøst hotellrom for de unge. Ikke glem å ta med utdrikningslag i bryllupsbudsjettet. Å kjøre dem kan kreve manus, velge kafé eller bar, bowle eller betale for andre morsomme alternativer.

Bryllupskortege og dens design. Det kan være alt fra en retrovogn med tre hester til en klassisk limousine eller til og med et helikopter. Trykkeriprodukter til bryllupet. Valget av fotografer og spesialister på videofilmer, den påfølgende redigering og opprettelse av en videosekvens av feiringen er veldig ansvarlig. Ikke glem bryllupets uunnværlige egenskap - kaken.

Etter bryllupets slutt - bryllupsreise med tradisjonell bryllupsreise. Hver detalj i forberedelsene er viktig og nødvendig. På dette stadiet, når du tidligere har valgt stedene og spesialistene, scenariet og menyen, lært prisene og gebyrene, kan du trygt beregne kostnadene ved bryllupet. Du vil se hvor du kan spare, hva som kan suppleres.

Anbefalt: