Hvordan Beregne Bryllupsdagen

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Beregne Bryllupsdagen
Hvordan Beregne Bryllupsdagen

Video: Hvordan Beregne Bryllupsdagen

Video: Hvordan Beregne Bryllupsdagen
Video: Hvordan friede jeg til Jasmin? 2024, Mars
Anonim

Det er flere måter å beregne bryllupsdagen på. Valget er ditt. Men alle resultatene av disse beregningene er veldig kontroversielle. En vellykket bryllupsdag garanterer deg ikke et vellykket liv etter den. Imidlertid tror psykologer at selv en meningsløs dato vil ha innvirkning hvis en person er innstilt på den som en lykkelig.

Hvordan beregne bryllupsdagen
Hvordan beregne bryllupsdagen

Bruksanvisning

Trinn 1

Beregn din lykkebringende bryllupsdag ved hjelp av horoskopet ditt. Profesjonelle astrologer vil hjelpe deg med å gjøre dette. Se etter nettstedene deres på internett. De vil lage en personlig bryllupskalender for deg. For å gjøre dette er det nok å indikere datoene og stedene for bruden og brudgommen, samt bryllupsstedet.

Steg 2

Se numerologi. Det er tradisjonelt "lykkelige" og "uheldige" dager. For eksempel antas det at det er veldig gunstig å gifte seg den 7., og jo flere syv på datoen, jo bedre. Dette skyldes de gamle vitenskapene om tall og bibelske historier.

Trinn 3

Hvis du vil beregne din egen heldige dato ved hjelp av numerologi, kan du kontakte fagpersonene igjen. Numerologer mener at hver person har sitt eget nummer, noe som gir ham lykke til. Vanligvis er gunstige og ugunstige datoer for deg bestemt av bursdager, men det kan være andre metoder. Nylig har kabbalas lære blitt veldig populær.

Trinn 4

Spesialister i Feng Shui og en datoutvelgelsesmetode basert på gamle kinesiske teknikker vil også hjelpe deg med å beregne datoen for bryllupet ditt. Du finner adressene i reklameaviser, på nettsteder. Noen bryllupsbyråer tilbyr slike tjenester.

Anbefalt: