Vinterbryllupsminke - Hva Er Han?

Vinterbryllupsminke - Hva Er Han?
Vinterbryllupsminke - Hva Er Han?

Video: Vinterbryllupsminke - Hva Er Han?

Video: Vinterbryllupsminke - Hva Er Han?
Video: BRIDAL Makeup Tutorial - GRWM tips og triks.. 2024, Kan
Anonim

Bryllupsmakeup avhenger i stor grad av feiringen. Det viktigste er at bruden ser perfekt ut og er fornøyd med utseendet. Vintermakeup skiller seg fra sommermakeup ved at det hovedsakelig er nødvendig å gi huden beskyttelse mot kald vind og frost. Om vinteren er inneluften ganske tørr og huden er utsatt for fuktighetstap. Dette faktum må også tas i betraktning, siden på bryllupsdagen må bruden være enten innendørs eller utendørs. Hva skal være bruden på vinteren?

Vinterbrudesminke - hva er det?
Vinterbrudesminke - hva er det?

Hudbeskyttende krem

For å holde sensitiv hud utsatt for forskjellige temperaturer, bør sminke startes med en nærende krem. Grunnleggende kosmetikk kan brukes etter 30 minutter. I skjønnhetssalonger vil kosmetologer tilby deg et stort utvalg av vinterbeskyttende kremer.

Makeup base

Sørg for å bruke en korrigerende sminkebase før du bruker sminke. Det vil bidra til å skjule eventuelle ufullkommenheter i ansiktet ditt, og huden din vil se friskere og jevnere ut på bilder. Ikke bruk for fete kremer, huden skal puste gjennom dagen.

Uttrykksfull øyesminke

Det er veldig vanlig at bryllupsminke understreker øynene slik at de skiller seg ut fra den generelle bakgrunnen. Det er sminke teknikker for dette. En av dem kalles smokey ice. Denne sminke vil gjøre øynene dine veldig uttrykksfulle og se sløve ut. Du kan bruke piler fra 60-tallet for å trekke øynene dine, men du må bruke en vanntett eyeliner. De mest fasjonable fargenyanser er sølv og lilla. Men du bør ikke bruke perlemorsskygger, det blir for mange høydepunkter.

Lepper

For å få leppene dine til å se naturlige ut, må du forberede dem på forhånd ved å bruke spesielle balsam og skrubb. For vinteren er langvarige leppestifter i naturlige nyanser med perlemorskinn best egnet.

Blush for kinnene

For å hindre at hudfargen din smelter sammen med den hvite brudekjolen, må du bruke rødme. Det viktigste her er å riktig kombinere nyanser av generell sminke.

For å bevare brudens naturlige utseende, ikke bruk for mye sminke. I alt må du observere tiltaket, ellers vil ikke menneskene rundt deg, og viktigst av alt, den valgte ikke kunne kjenne deg igjen. Velg produktene som huden din er vant til. Ingen eksperimentering er tillatt på en så viktig dag for deg.

Anbefalt: