Hvordan Gjenkjenne En Ikke-profesjonell Bryllupsvert

Hvordan Gjenkjenne En Ikke-profesjonell Bryllupsvert
Hvordan Gjenkjenne En Ikke-profesjonell Bryllupsvert

Video: Hvordan Gjenkjenne En Ikke-profesjonell Bryllupsvert

Video: Hvordan Gjenkjenne En Ikke-profesjonell Bryllupsvert
Video: How to MC a Wedding (Tips to Help You EMCEE Like a Pro) 2024, April
Anonim

Verten er en av nøkkelfigurene i bryllupet, selvfølgelig, etter brudeparet. Han kan både gjøre ferien uforglemmelig og ødelegge den. Med noen tegn kan man gjenkjenne graden av profesjonalitet til programlederen.

Hvordan gjenkjenne en ikke-profesjonell bryllupsvert
Hvordan gjenkjenne en ikke-profesjonell bryllupsvert

Det er mange bryllupspresentanter nå, for for mange virker det som enkle penger. Men det er ganske lett å kjenne igjen "elskeren" av enkle penger som kan ødelegge bryllupet ditt. Det anbefales ikke å ta den første personen som kommer over, men å holde minst flere møter, så kan du sammenligne. Spesielt hvis du selv organiserer bryllupet.

Så hvilke tegn på en "mistenkelig" vert kan gjenkjennes selv under den første kommunikasjonen.

1. Kaller seg "toastmaster"

Kanskje du vil ha et bryllup med de gamle troende, så er dette ditt valg. I alle andre tilfeller bør dette være alarmerende, siden ingen normal programleder vil kalle seg toastmaster. Hvis du ikke vil ha hackede konkurranser og skåler, samt sanger med et trekkspill i mellom, løp vekk fra en slik "pro" så raskt som mulig.

2. Valgfritt og ikke punktlig

Som regel blir dette ikke behandlet og viser en uaktsom holdning til arbeid. Det er force majeure og unntak, men veldig sjelden. I de aller fleste tilfeller er forsinkelse en vanlig fiasko. Det er usannsynlig at du vil at programlederen skal komme til bryllupet ditt senere enn deg og henvise til trafikkork og andre uunngåelige omstendigheter.

3. Analfabetisk tale

Noen ganger skjer det! En person som opptrer foran et publikum har rett og slett ikke råd til dette. I tillegg kan en lærer i russisk språk og litteratur være blant pårørende og gjester.

4. Upassende vitser allerede på møtet

Hvis du ikke er "nær" vertens sans for humor allerede på stadium av foreløpig kommunikasjon, er dette definitivt ikke ditt valg. Det vil bare bli verre.

5. Selvlykkestaler og fortellinger om evig ansettelse

Det er veldig vanlig blant kreative mennesker å skryte av antall arrangementer og fremtredende kunder. Men å lese uavhengige anmeldelser vil være mye mer informativ. Videre bør dette ikke gjøres på vertsnettstedet, men på uavhengige fora der de skriver hele sannheten.

6. Sliten utseende og overdreven "stjernestatus"

Presentatørens alder er på ingen måte en indikator på hans profesjonalitet. Ofte skjer det omvendt, med alder, interesse og ild i øynene forsvinner, og programlederen oppfører seg så og si nedlatende overfor de nygifte. Selvfølgelig er en slik holdning til arbeid rett og slett uakseptabel, fordi du betaler mye penger. Selv om programlederen er en stjerne med anstendig erfaring, er det ingen som har kansellert respekten for kundene.

7. Uvillighet til å diskutere detaljene i bryllupet, manglende interesse

Ja, for verten kan det være det tusenste bryllupet, men for deg er det det første. Hvis en slik potensiell profesjonell ikke anerkjenner dens unike egenskaper, svarer på spørsmål unndrivende, ikke viser interesse for detaljer, er det høyst sannsynlig at et bryllup venter på deg i henhold til malen, med kjedelige konkurranser og upassende toast. Tenk nøye før du foretar en forskuddsbetaling.

8. For lav pris

La oss ta en reservasjon med en gang at det er unntak når nybegynnerpresentanten er virkelig talentfull, men på grunn av manglende erfaring er han redd for å ta seriøse penger. Da er ikke dette et dårlig alternativ. Vær oppmerksom på hvordan personen oppfører seg i møtet. Hvis han føler seg trygg og rolig, kan du stole på intuisjon. Men ofte er prisen mye lavere enn den gjennomsnittlige markedsprisen, skjuler en amatørforestilling som "toastmaster med trekkspill".

Anbefalt: