Hva Du Skal Ta Med I Barnehagen For Barnets Bursdag

Innholdsfortegnelse:

Hva Du Skal Ta Med I Barnehagen For Barnets Bursdag
Hva Du Skal Ta Med I Barnehagen For Barnets Bursdag

Video: Hva Du Skal Ta Med I Barnehagen For Barnets Bursdag

Video: Hva Du Skal Ta Med I Barnehagen For Barnets Bursdag
Video: Стали НЯНЬКАМИ АДСКОГО РЕБЕНКА! СЫН РАДИО ДЕМОНА устроил ЖУТЬ на земле! 2024, Kan
Anonim

Mange foretrekker å feire babyens bursdag sammen med familiene eller i barnesentre. Men hvor viktig det er for barnet å føle ferien hele dagen! Og selvfølgelig vil jeg skape en festlig stemning for ham i barnehagen, for det er der han tilbringer mesteparten av dagen.

Hva du skal ta med i barnehagen for barnets bursdag
Hva du skal ta med i barnehagen for barnets bursdag

Bursdag for barnet er den mest behagelige og etterlengtede ferien. Han bekymrer seg, venter på ham, drømmer om hvordan alt vil gå, og hva de vil gi ham. Og selvfølgelig vil jeg sørge for at barnet med glede husker lenge hvor kult og morsomt det feiret dagen. Og selv om babyen sannsynligvis har et slags spesielt underholdningsprogram hjemme, vil det være hyggelig for ham å dele moroa med venner fra barnehagen.

Forbereder deg på forhånd

Fortell barnet ditt på forhånd hvordan du planlegger å forberede ferien. Fortell dem at du vil kjøpe eller lage noe deilig for å dekke et festbord. Spør barnet ditt hva han vil ha og hvordan han forestiller seg bursdagen sin i hagen.

Din lille kan føle seg flau og nekte å bære noe til hagen helt. Snakk med ham, spør hva som forvirrer ham. Fortell hvordan de andre barna vil være fornøyde med godbiten og hvor morsom det blir.

Sørg for å snakke med barnet ditt om alle detaljene dagen før ferien, slik at han sørger for at alt er klart og går akkurat som han ønsket. Du kan gå på shopping sammen eller lage en ferie godbit med ham.

Festlige godbiter

Når du velger frukt og søtsaker til festbordet, er det best å fokusere på smak og preferanser til den lille bursdagsgutten. Men ikke glem å konsultere læreren din. Hva er vanlig i barnehagen din, hva andre barn tar med seg til ferien, hva de gjerne vil spise og hva er bedre å avstå fra.

Husk å spørre læreren om det er allergikere i gruppen, og ta hensyn til dette når du velger godbiter.

Ikke fokuser på godteri og godteri. La det være fine små kaker med litt krem, småkaker, pepperkaker eller muffins. Kjøp mer frukt. Lyse og saftige, de er mye sunnere og vil ikke skade barns melketenner.

Når du velger drikke, velg fruktjuice og milkshakes. Unngå sukkerholdige limonader og brus.

Hva er en bursdag uten kake med lys? Du kan kjøpe eller bake en liten kake eller en fin muffin og gi den til pleieren sammen med et fancy lys.

Feriestemning

Ta vare på den fargerike dekorasjonen av ferien. Du kan ta med fargerike ballonger blåst opp med helium. Kjøp fargerike engangsservise, morsomme, vridde sugerør og servietter med favoritttegneseriefigurene dine. Du kan komme inn i en vitsebutikk og velge de morsomste festlokkene og papirrørene.

Det er vanlig å gi gaver til bursdag. Lagre de største og mest etterlengtede til hjemmet ditt. Andre barn kan bli opprørt eller bare knekke et dyrt og svært ettertraktet leketøy. Det beste alternativet er å kjøpe små gaver til hvert småbarn slik at de kan spille sammen.

Og selvfølgelig er det viktigste å huske den viktigste deltakeren i ferien og lytte til hans mening og ønsker. Uansett hva andre foreldre eller lærere anbefaler deg, bare du vet hvordan du skal behage den lille bursdagsgutten din.

Anbefalt: