Hva Du Skal Ta Med Deg Til Badelandet

Hva Du Skal Ta Med Deg Til Badelandet
Hva Du Skal Ta Med Deg Til Badelandet

Video: Hva Du Skal Ta Med Deg Til Badelandet

Video: Hva Du Skal Ta Med Deg Til Badelandet
Video: ДОВЕЛИ УЧИТЕЛЯ! ПРАНКИ от БАЛДИНЫ над учениками В РЕАЛЬНОЙ ЖИЗНИ! Baldina in real life 2024, April
Anonim

Hvil i badelandet med hele familien vil bli husket lenge, men du må nøye forberede deg på det - ta alt du trenger. Det er bedre å lage en liste over ting og hygieneprodukter på forhånd for et behagelig tidsfordriv.

Hva du skal ta med deg til badelandet
Hva du skal ta med deg til badelandet

Hver akvarell har en liste over hva du kan ta med deg og hva som er bedre å legge igjen hjemme. Men du vil definitivt trenge badebukser for en mann og en badedrakt for en kvinne. Barn skal også være i truse og små i en vanntett bleie. Av sikkerhetsmessige grunner kan du ikke velge badetøy med forskjellige dekorasjoner: metallbrosjer, paljetter, rhinestones etc.

Komfortable gummisko må være med på listen over nødvendige ting for et badeland. Det er bedre å ikke gå rundt underholdningskompleksets territorium: det kan være traumatisk, og risikoen for å få fotsopp øker også. Husholdningssko laget av stoff og lær er ikke egnet for disse formålene.

Før du går til badelandet, må du forberede håndklær. Det burde være flere av dem: å legge på en sjeselong, tørke kroppen og ta med deg til badstuen. De tar også med seg hygieneprodukter: våtservietter, såpe, en vaskeklut og sjampo. Og ikke glem at vann i badeland er klorert og tørker ut huden. Etter slik underholdning er det bedre å salve ansiktet og hendene dine med krem. Et førstehjelpsutstyr med de mest nødvendige tingene vil ikke være overflødig: strålende grønt, hydrogenperoksid, bomull og bomullspinner, et gips.

Bedre å bestemme på forhånd om mat og drikke. I slike etablissementer er det bare lov å ta med vann, og det er kafeer på badelandets territorium. Det eneste unntaket er mat til barn (melk med melk, potetmos, ostemasse, yoghurt osv.). Barn trenger også badebukser, gummiskifer, svømmesirkler og oppblåsbare leker. Vester i badelandet blir gitt ut.

For det første kan du ikke ta det som er synd å tape, fordi det er lite sannsynlig at du vil kunne finne favorittsmykker og kostymesmykker i vannet. For det andre er det bedre å la alle dingser, penger og telefoner være hjemme eller i garderoben.

Og hvis du har glemt noe, er det i alle badelandene butikker hvor du kan kjøpe badetøy, badebukser, gummiskifer og andre nødvendige ting.

Anbefalt: