Det Du Trenger å Ta Med Deg Til Badelandet

Innholdsfortegnelse:

Det Du Trenger å Ta Med Deg Til Badelandet
Det Du Trenger å Ta Med Deg Til Badelandet

Video: Det Du Trenger å Ta Med Deg Til Badelandet

Video: Det Du Trenger å Ta Med Deg Til Badelandet
Video: Badelandet i Dyreparken 2024, April
Anonim

Når du skal til badelandet, må du ta vare på forhånd for å ta med deg alt du trenger. Dette er spesielt viktig hvis du drar dit for første gang: noen av poengene fra denne listen vil sannsynligvis ikke oppstå for deg.

Det du trenger å ta med deg til badelandet
Det du trenger å ta med deg til badelandet

Det er nødvendig

  • - medisinsk sertifikasjon,
  • - badedrakt eller badebukse,
  • - Badehette,
  • - Beskyttelsesbriller,
  • - håndkle, tøfler, såpe og vaskeklut.

Bruksanvisning

Trinn 1

Ta legeattesten med deg. Ikke alle, men mange badeland krever et sertifikat som sier at du ikke er bærer av farlige smittsomme sykdommer, og at helsen din er god nok til å svømme. Hvis du skal til badelandet med barn, så ta sertifikater for barn. Sertifikatet er enkelt å skaffe på den lokale poliklinikken. Gå til din lokale lege og fortell ham at du trenger et "bassengsertifikat". Legen vet allerede hva han skal skrive der. Hvis det av en eller annen grunn er vanskelig for deg å komme til distriktspolitimannen, utstedes slike sertifikater for en viss avgift av mange medisinske sentre.

Steg 2

Hvis du er en mann, trenger du badebukser. Dette bør være spesielle badebukser til bassenget, laget av et spesielt stoff som ikke kryper fra klorert bassengvann. Populære stiler for svømmebukser for menn er slips og boksere. Boksere passer godt til kroppen, velg dem hvis dette alternativet er mest behagelig for deg. Slips er et mer ergonomisk alternativ, så de pleier å være mer populære. Når du velger slips, er det nyttig å vurdere om de har blonder på seg, i tillegg til et feste elastisk bånd.

Trinn 3

Kvinner trenger badedrakt for svømming. Ikke bruk den vakre badedrakten din til badelandet: du vil ødelegge den. Ikke svøm på sjøen i en sportsdress, saltvann er skadelig for ham. Forsikre deg om at stoffet inneholder minst 10-20% lycra. Badedrakten skal være bra for deg, aldri kutte i huden din eller falle av skuldrene.

Trinn 4

En badehette er viktig for å beskytte håret mot klorvannet i badelandet. Alle hetter for voksne er av samme størrelse, så hovedproblemet, i tillegg til farge og mønster, vil være materialet. Latex- og gummihetter er ikke like behagelige som stoff- eller silikonhetter, men de er billigere. Disse hettene er bra for de som sjelden besøker bassenget. Silikonhetten er litt dyrere og mye hyggeligere for hodet, og stoffhetten er optimal når det gjelder følelser, men den har den høyeste friksjonskoeffisienten. Det er forskjellige hybridalternativer.

Trinn 5

Briller i badelandet er ikke nødvendig, men uten dem vil klorert vann hele tiden komme inn i øynene, noe som forårsaker irritasjon og rødhet. De mest behagelige er neoprenbriller. Det er til og med briller med allergifremkallende komponenter.

Trinn 6

Ikke glem personlig hygiene: håndkle, tøfler, såpe, vaskeklut. Det er veldig viktig å ha med såpe og en vaskeklut, du må vaske deg før og etter å ha besøkt badelandet. Tøfler vil beskytte føttene dine mot sopp og bakterier.

Anbefalt: